Neler Yeni

Öneri AULA F75 ALINIR MI?? (!)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam, gönderdiğim linkteki ürünün fiyatıyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Sizce bu fiyata değer mi yoksa daha uygun bir seçenek bulabilir miyim? Sadece fikir almak istemiştim ama beklediğimden biraz daha şakacı (ve sanki biraz da alaycı) bir üslupla karşılaştım. İroni bile olsa daha nazik bir yaklaşım tercih ederdim.
700 Sayfa sadece bir konuda olan mesajlar gercı coğusu boş muhabbet ama kısaca bu fiyata alabileceğin ve normal ederı şuanki fiyatının çok daha üstünde olan en iyi ürün bu sadece keycap ve switch alım desen aynı paraya denk gelıyor gerisini sen düşün dost

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Herkes ironi yapıyor çünkü klavye zaten çok konuşuldu ve böyle konular çok açıldı herkes bıktı artık o yüzden kişisel algılama
herkes derken bence genelleme yapmıyalım ciddi olarak söyleyen kişilerde çıkıcaktır elbet.

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Faruk Efe Genç
Hmm yani aula f75 alınır mı? (!) :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
700 Sayfa sadece bir konuda olan mesajlar gercı coğusu boş muhabbet ama kısaca bu fiyata alabileceğin ve normal ederı şuanki fiyatının çok daha üstünde olan en iyi ürün bu sadece keycap ve switch alım desen aynı paraya denk gelıyor gerisini sen düşün dost
çok teşekkür ederim değerli vaktinizi bana ayırdıgınız için :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hadi sizin için başlığı öyle yapıyım :D

Hocam eğer müşteri hizmetleriyle biraz uğraşırsanız size %20 indirim kuponu verecektir onu uygulayın yanınada birşeyler ekleyip sipariş (verin limiti doldurmak için) sonra yanına eklediğiniz şeyi iptal edin klayve tek başına 800 TL'ye gelmiş oluyor çok bir indirim değil ama idare eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
bide aradıgım cevaplar bu değil ben klavye konusunda fazla bilgili değilim elbet bu ürün fiyatına göre tüm segmentlerini tokatlayacak güce sahiptir ancak yurt dışından gelmesine karşın bunun dezavantajları falan nelerdir amacım bunlarıda bu baslık altında değerlendirmek.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Arkadaşlar siyahı mı daha iyi beyazı mı ?

Top Bottom