Neler Yeni

Öneri AULA F75 ALINIR MI?? (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Yeter bitsin şunun stoğu artıkda sıkıldım ahni konulari gormekten
Başka konulara bakabilirsin ben klavye açısından fazla bilgiye sahip olmadıgım için ve 300 sayfayı okuyamıyacagım için yardımcı olacak arkadaslarla konuyu ele alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erdem
1000 TL lik klavyeyi 3000 TL lik klavyeyi aynı noktayı koyan insanlar İlah seviyesine çıkardı bu klavyeyi ama parça kalitesine bakarsan ÇÖPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP belei verseler sadece Keycap lerini alırım diğer parçalarını çöpe atarım o kadar rezalet kronik canavarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
1000 TL lik klavyeyi 3000 TL lik klavyeyi aynı noktayı koyan insanlar İlah seviyesine çıkardı bu klavyeyi ama parça kalitesine bakarsan ÇÖPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP belei verseler sadece Keycap lerini alırım diğer parçalarını çöpe atarım o kadar rezalet kronik canavarı
Fikirini paylaştığın için teşekkür ederim

Oguz...

80+ Bronze
Normal kullanıcı için %100 değil tuş bakımından.
Oyüzden kısayollara alışmak biraz zaman alıyor.
Mebrandan geçen için biraz sesli galiba.
@Palo DAYI 👑 tamamlarsanız sevinirim

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
klavye o kadar kötü ki 4 adet sipariş ettim. Belki aralarında iyi çıkan olur diye :(

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Hocam eğer müşteri hizmetleriyle biraz uğraşırsanız size %20 indirim kuponu verecektir onu uygulayın yanınada birşeyler ekleyip sipariş (verin limiti doldurmak için) sonra yanına eklediğiniz şeyi iptal edin klayve tek başına 800 TL'ye gelmiş oluyor çok bir indirim değil ama idare eder.
hocam az önce destekte sizinle konuştum.
1731698618139.png

swxlvr

80+
Arkadaşım forumda bir sürü konu, kullanıcı deneyimi var. Değer mi boş yere konu açıp fazlalık yapmaya.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar siyahı mı daha iyi beyazı mı ?
Renk dışında sadece switchleri farklı. KALİTE OLARAK AYNILAR. Sadece ses farkı var. Görüntüsünü beğendiğini al sesler çok yakın zaten

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Oldumu iyi çıkan :D
3 ü yolda göreceğiz hocam başta 1 tane sipariş ettim beklentimi karşılamayınca 3 tane daha aldım belki onlar güzel çıkar diye :cool: :cool:
işin şakası 2500 3000 fiyat bandında satılırken alınması çok f p bir klavye olarak forumlarda övülüyordu. şimdiyse sadece 920 tl. evi arabayı sat aula f75'e bas (yatırım tavsiyesi değildir o.O2)

Top Bottom