Bekir Küllac
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fikrin için teşekkür ederimsen alma knk
Fikrin için teşekkür ederimsen alma knk
aynen bana şurdan bi touch blue alsanaALMAYIN KRONİK SORUNLU FORUMDA ÖVÜLMESİ TAMAMEN KOLPA !
700 Sayfa sadece bir konuda olan mesajlar gercı coğusu boş muhabbet ama kısaca bu fiyata alabileceğin ve normal ederı şuanki fiyatının çok daha üstünde olan en iyi ürün bu sadece keycap ve switch alım desen aynı paraya denk gelıyor gerisini sen düşün dostHocam, gönderdiğim linkteki ürünün fiyatıyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Sizce bu fiyata değer mi yoksa daha uygun bir seçenek bulabilir miyim? Sadece fikir almak istemiştim ama beklediğimden biraz daha şakacı (ve sanki biraz da alaycı) bir üslupla karşılaştım. İroni bile olsa daha nazik bir yaklaşım tercih ederdim.
herkes derken bence genelleme yapmıyalım ciddi olarak söyleyen kişilerde çıkıcaktır elbet.Herkes ironi yapıyor çünkü klavye zaten çok konuşuldu ve böyle konular çok açıldı herkes bıktı artık o yüzden kişisel algılama
Çok kibarsınız yaaaaaBakın mesela bu beyfendi gibi bir cevap bekliyordum. Neden mesela kronik sorunlu?
çok teşekkür ederim değerli vaktinizi bana ayırdıgınız için700 Sayfa sadece bir konuda olan mesajlar gercı coğusu boş muhabbet ama kısaca bu fiyata alabileceğin ve normal ederı şuanki fiyatının çok daha üstünde olan en iyi ürün bu sadece keycap ve switch alım desen aynı paraya denk gelıyor gerisini sen düşün dost
hadi sizin için başlığı öyle yapıyımHmm yani aula f75 alınır mı? (!)![]()
bide aradıgım cevaplar bu değil ben klavye konusunda fazla bilgili değilim elbet bu ürün fiyatına göre tüm segmentlerini tokatlayacak güce sahiptir ancak yurt dışından gelmesine karşın bunun dezavantajları falan nelerdir amacım bunlarıda bu baslık altında değerlendirmek.Hmm yani aula f75 alınır mı? (!)![]()
Konu başlığına neden ironi işareti koyuyorsunçok teşekkür ederim değerli vaktinizi bana ayırdıgınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hadi sizin için başlığı öyle yapıyım![]()
boşverKonuya başlığına neden ironi işareti koyuyorsun![]()