Ne reklamı 900tl hatta indirim vs. İle 700tllere alınabilen bu seviye bir klavyeyi nerde bulucanumrumda değil aulasıymış ajazzıymış sıktı yeter be en çok reklam bu forumda döndü
ürün ilk paylaşıldığında toplam satış 1.5k falandı şuan 22k almamışlarsa kendi suçları zatenEvet konu fazla uzadı fakat %60 vergi ile bile çok iyi fiyata satıldı.
Forumu yıllardır takip ederim başka forumlarda sıcak fırsatları da uzun süredir takip ediyorum.
Fiyat hataları hariç bu klavye fiyatı yılın en iyi fırsatlarına girer nedeni hem ucuz hemde herkes yararlandı. Fiyat hatası veya düşük stok gibi problemler olmadan çoğu kişinin işini gördü.
Forumda 10-15 kişinin belki zor aldığı belki o kadar da yok 850 tl lik razer kulaklık indirimini hariç tutuyorum çünkü bunda yararlanan kişi şayısı çok fazla. Alamayanlar ise boşa işi ticarete dökenlere sallamasın bir aydır sonsuz stokla satış yapıldı.
Geldi bi araAjazz da kalktı gelmedi bir daha.
17 kasımda gelmiştiGeldi bi ara
O kalitede o fiyata yok maalesefTüh be yazık oldu başka muadili yok mu?
Yazık olmuş sahibinden fiyatları artmadan param güvendeyle çekebilirsinbi tane alacaktım dün para yetmedi 250 tl yüzünden alamadım yav
Yok hocam arkadaş haklı mağaza küçük bir ara verdi yazıyordu.
Şimdi ajazz gibi üretimden kaldırıldı yazıyor
bundan once de hep uretimden kaldirildi yaziyordu ama bugun tekrar stoga geldi iste, yanlisiniz var, sadece ceviri hatasiAjazz da kalktı gelmedi bir daha.
Valla öyle 1500 civarına gidiyordu şimdi 1800-2k giderO kalitede o fiyata yok maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazık olmuş sahibinden fiyatları artmadan param güvendeyle çekebilirsin
Senin yanlışın var stok bitti yazıyordu şimdi üretimden kaldırıldı mağazayı bile göremiyorsunbundan once de hep uretimden kaldirildi yaziyordu ama bugun tekrar stoga geldi iste, yanlisiniz var, sadece ceviri hatasi
En ucuz 1.5k civarı Temu'dan alınca 1k'ya mı denk geliyordu?O kalitede o fiyata yok maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazık olmuş sahibinden fiyatları artmadan param güvendeyle çekebilirsin