Neler Yeni

AULA F75 düzgün çalışmıyor

FurkanIIy

80+ Bronze
Yav bu F75'in fonksiyonları kendi kendine bozulup duruyor. Sağ üstteki sesi kontrol edebildiğim yuvarlak dönen şeyi çevirdiğimde RGB parlaklığı artıp azalmaya başladı. CTRL tuşu çalışmıyor. FN ve ESC tuşlarına 3 saniye basılı tuttum hala aynı. ayrıca bu klavyede / işaretini nasıl yapıyoruz? Fabrika ayarlarına nasıl sıfırlayabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Bergin
Yav bu F75'in fonksiyonları kendi kendine bozulup duruyor. Sağ üstteki sesi kontrol edebildiğim yuvarlak dönen şeyi çevirdiğimde RGB parlaklığı artıp azalmaya başladı. CTRL tuşu çalışmıyor. FN ve ESC tuşlarına 3 saniye basılı tuttum hala aynı. ayrıca bu klavyede / işaretini nasıl yapıyoruz? Fabrika ayarlarına nasıl sıfırlayabilirim?
ctrl +alt olarak deneyin

GPiro

80+ Platinum
Hayır böyle başlıklara ne gerek var ses tekerlegine basılı tutun 4 5 saniye sonra geri ses moduna geçer shift ve 1 2 3 4 5 6 7 8 9 taşlarından biri

FurkanIIy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır böyle başlıklara ne gerek var ses tekerlegine basılı tutun 4 5 saniye sonra geri ses moduna geçer shift ve 1 2 3 4 5 6 7 8 9 taşlarından biriÇ
Çok teşekkürler hocam günlerdir çözümünü arıyordum. Foruma sormak lazımmış

forzabagimlisi

80+ Bronze
fn+w yapacaksın ses tekerleğine de 5 saniye basılı tut sonra bir daha uzun basma kendi hatanızı klavye kötü gibi anlatmayın bi klavye kullanmayı bile kullanamayan adamlara çoktu 900 liraya bu klavye size redragon k617 falan laızm

FurkanIIy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fn+w yapacaksın ses tekerleğine de 5 saniye basılı tut sonra bir daha uzun basma kendi hatanızı klavye kötü gibi anlatmayın bi klavye kullanmayı bile kullanamayan adamlara çoktu 900 liraya bu klavye size redragon k617 falan laızm
Klavye almak için okul mu bitirmem lazım hocam? Fazla övülüyor diye aldık işte. Klavyeyi kötülemek için konu açmadım ki. Soru sordum.

Top Bottom