Neler Yeni

AULA F75 Elime Ulaştı Fakat Kronik Sorunlu!

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah
Kronik sorunlu olmasına rağmen alınır mı yoksa şu anki klavyeme gateron switch mi alıyım
şu anki klavyenin ne olduğuna bağlı. Şahsen ben Aulaların switchlerini beğenmediğim için birine Leobog Graywood V4 diğerine Akko V3 Creamy Yellow Pro switch taktım. İkisi de oldukça güzel oldu. Üstündeki switchler her ne kadar ortalamaya göre iyi de olsalar bu switchlerle çok daha iyi oluyolar

Mesaj otomatik birleştirildi:

Banka kartı ile satın aldım ben 2-3 kasımda yaptıklarım gelmedi. Diğerleri geldi hep.
bankanı bi ara sor şu tarihte şu kadarlık alışveriş yapmıştım iadesini görüntüleyemiyorum diye. Bende bi kere iade olarak artı bakiye olacağına ekstredeki harcama silinmişti o yüzden hareketlerde göremiyodum ama iadeyi baya önce almışım aslında

kronik sorunu neymiş arkadaş bende niye sorun yok gelen 2 klavyemde :D
herkeste olmuyor zaten ama bazı tuşlarda sıkıntı çıkıyor switchten bağımsız

oEnesQlf

80+ Silver
şu anki klavyenin ne olduğuna bağlı. Şahsen ben Aulaların switchlerini beğenmediğim için birine Leobog Graywood V4 diğerine Akko V3 Creamy Yellow Pro switch taktım. İkisi de oldukça güzel oldu. Üstündeki switchler her ne kadar ortalamaya göre iyi de olsalar bu switchlerle çok daha iyi oluyolar
Magic refiner mk25-1 şu anki klavyem

Ukhai

80+ Bronze
kronik sorunu neymiş arkadaş bende niye sorun yok gelen 2 klavyemde :D
Farklı farklı tuşlarda basmama sorunları var örneğin sadece bu hafta gördüğüm kadarıyla 5 kişide tuş basmama sorunu yaşıyor. Del, f11, yuvarlak tap tuşu ve 2 kişide C tuşu basmıyormuş. Bunlar sadece benim gördüklerim kaçırdığım varsa bilmiyorum buraya yazabilirler.

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah
Magic refiner mk25-1 şu anki klavyem
şahsen ne kadar bütçen var bilmiyorum ama yerinde olsam elimdeki klavyeyi 3 5 demeden satar bundan alırdım seviye atlamış olursun muhtemelen. O klavyeye switch almaktansa üstünde az daha koyup hem kablosuz hem de daha kaliteli bir klavyeye geçmiş olursun. İleride yine bütçen ya da fırsatın olursa Aulaya switch alırsın

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş

bankanı bi ara sor şu tarihte şu kadarlık alışveriş yapmıştım iadesini görüntüleyemiyorum diye. Bende bi kere iade olarak artı bakiye olacağına ekstredeki harcama silinmişti o yüzden hareketlerde göremiyodum ama iadeyi baya önce almışım aslında

herkeste olmuyor zaten ama bazı tuşlarda sıkıntı çıkıyor switchten bağımsız
akko yellowlu olanın sesini atma şansınız var mı , ben de aynı ikiliyi düşünüyodum

Top Bottom