Neler Yeni

Aula F75 Hakkında Yardım

LaLLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Cem GÜLBENAT
selam arkadaslar,

Klavyeyi ilk defa kullanıyorum.Genel kullanım olarak güzel ve işimi görüyor fakat ufak bir problem var ve beni sinir ediyor.
Klavyeyi film izlerken ya da video falan izlerken kullanmadıgımız için uyku moduna giriyor ama videonun sesini ya da filmin sesini ayarlamak için ses topunu cevirdiğimde klavye uyanmıyor. İllaki herhangi bir tusa basacagım ki klavye aktif hale gelsinde sesi ayarlayayım.Ses ayarlama topunu cevirdiğimde de uyanması için bir ayar falan var mı ben buılamadım çünkü

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Tuğrul
selam arkadaslar,

Klavyeyi ilk defa kullanıyorum.Genel kullanım olarak güzel ve işimi görüyor fakat ufak bir problem var ve beni sinir ediyor.
Klavyeyi film izlerken ya da video falan izlerken kullanmadıgımız için uyku moduna giriyor ama videonun sesini ya da filmin sesini ayarlamak için ses topunu cevirdiğimde klavye uyanmıyor. İllaki herhangi bir tusa basacagım ki klavye aktif hale gelsinde sesi ayarlayayım.Ses ayarlama topunu cevirdiğimde de uyanması için bir ayar falan var mı ben buılamadım çünkü
Yazılımından uyku süresini uzatın.

LaLLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Cem GÜLBENAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımından uyku süresini uzatın.
evet bunu denedim fakat bu seferde uzun süre acık oldugu için şarjı cabuk bitiyor. Bütün tuslar ile aktif olurken ses ayarlama topu ile uyanmaması gercekten sinir edici bir şey

umtb

80+
sağdaki işlevsiz tuşlardan birine basıp değiştirin hocam sesi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Oğuz
Yazılımdan direkt uyku modu kapatılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç