Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
Alıntıda gözüküyorbarı sılde gorup denemesinler
Alıntıda gözüküyorbarı sılde gorup denemesinler
sıldım ya hep bunlar yuzunden kapancak temu artık yuzde yuz vergı alan alıexpresse kalcazAlıntıda gözüküyor![]()
Profilden belli oluyor.Ben kötü biriyim
Şeytan kulağıma bir şey fısıldıyor nasıl kovabilirim?Yine kim bedavaya getirdi aga![]()
Aşırı saçma bir politika yapmışlar ama onlar da haklı iade alsalar daha fazla masraf çıkacak.sonra niye biz yurt dışından ucuza ürün alamıyoruz...
O sebeple olabilir. Kendisi sonradan cümlesini çevirdi hatta. Ben siyahı daha uyguna geldiği için beyazı iadeye olumlu bakıyordum tuşları geri sökerken mesajını değiştirdi.Aşırı saçma bir politika yapmışlar ama onlar da haklı iade alsalar daha fazla masraf çıkacak.
Rapor verdim.Bence bu konuyu silmemiz lazım. Gerçekten iade gereksinimi olanla olmayan bir tutulacak, kötü niyetli kişiler aldığı hizmete rağmen yalan beyanda bulunabilecek adım gibi eminim.
ben ne yaptigini hala anlamadim. bunu bir sorun gibi musteri hizmetlerine anlatip para iadesi alip ustune urun kendisinde mi kaldi?şu kendını bılmezı repleyın gecın mousetada aynısnı yapıp yaptıgını herkeze yayan ve ınsanları kotu yone surukleyen bır varlık kendısı