Neler Yeni

AULA F75 İnceleme

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
Mehmet Aslan
@Mehmet Yılmaz @B1L0 @Emir Aydın Hocam kapatın lütfen şu konuyu , bu olayı kaçıncı görüşüm. Adamların müşteri politikasını suistimal ediyorlar. Bunlar yüzünden önlem alacaklar millet düzgünce alışveriş yapamayacak , 3 kuruş için takla atıyorlar herkes etkilenecek. Amazon da bu arkadaşlar gibileri yüzünden politikasını değiştirdi. Hadi yaptınız paylaşmayın bari , paylaşınca elinize ne geçiyor , herkes yapmaya çalışıyor.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
eline koluna sağlık kral estetik algını çok beğendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

keycapslerin linki atar misin dmden
Kanka yurtdışından aldım inan nerede satılır veya internette nerede bulunur bilmiyorum yoksa yardımcı olmaya çalışırdım. Saol bu arada. Bende satmak için topluyorum veya alıyorum yoksa manyak gibi 20 klavye aynı anda kullanmıyorum şimdi manyağa bak demeyin :ROFLMAO:

Spectre_zz

80+ Bronze
Kanka yurtdışından aldım inan nerede satılır veya internette nerede bulunur bilmiyorum yoksa yardımcı olmaya çalışırdım. Saol bu arada. Bende satmak için topluyorum veya alıyorum yoksa manyak gibi 20 klavye aynı anda kullanmıyorum şimdi manyağa bak demeyin :ROFLMAO:
ben de senin gibiyim kral evde 4 tane klavye var klavye almaya baslayalı 2 ay oldu olmadı

gördüğümü alıyorum hastasıyız vallaha

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
ben de senin gibiyim kral evde 4 tane klavye var klavye almaya baslayalı 2 ay oldu olmadı

gördüğümü alıyorum hastasıyız vallaha
Kanka ben satmak için alıyorum, bende normalde 1 klavye var kullanmak için. Ama indirimde bulduysan iyi yaptın almakla.

Spectre_zz

80+ Bronze
Kanka ben satmak için alıyorum, bende normalde 1 klavye var kullanmak için. Ama indirimde bulduysan iyi yaptın almakla.
böyle diyince kötü hissettim :D

nerde satıyosun tam olarak dmden yazar mısın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,406
Üyeler
164,836
Son üye
ayaznf