klavyeyi kaça satarsın alabilirimArkadaşlar elimde fazladan Aula F75 birinden teklif geldi sadece kasasını istiyor bunun kasası kaça gider ? 900TL teklif verdi.
Siyah Modeli Graywood v3 olan.
Hocam bakalım satmayadabilirim adam teklif yapınca merak ettimklavyeyi kaça satarsın alabilirim
Klavyede sorun yoksa kasayı niye satıyorsun.Hocam bakalım satmayadabilirim adam teklif yapınca merak ettim
Klavye de sorun olsa kasayı satamaz zaten kasa dediği keycap ve switchsiz haliKlavyede sorun yoksa kasayı niye satıyorsun.
Kasa dediği sadece plastik kasa pcbyi falan niye kasayla satsınKlavye de sorun olsa kasayı satamaz zaten kasa dediği keycap ve switchsiz hali
Sence 900 TL teklif verir miydi sadece plastik kasası olsa ? Kasa denirken switchsiz ve keycapsiz hali kastedilmiş.Kasa dediği sadece plastik kasa pcbyi falan niye kasayla satsın
doğru hocam switch ve keycapsiz halini istedi adam bende merak edip foruma sordum çok alakam yok bu işlerleSence 900 TL teklif verir miydi sadece plastik kasası olsa ? Kasa denirken switchsiz ve keycapsiz hali kastedilmiş.
Sadece switch ve keycapleri satmak uğraştırır baş ağrıtır bence satma, eğer farklı bir klavyen varsa arada ona takarım dersen satılabilir. Fiyat konusuna gelirsek arkadaşın dediği gibi normal satılabilir bir fiyat.doğru hocam switch ve keycapsiz halini istedi adam bende merak edip foruma sordum çok alakam yok bu işlerle
Şuan M1v5 via kullanıyorum hocam Auladan 2 tane vardı birini satıp almıştım ötekide köşede duruyor bataryası fln zamanla sorun oluşturmucaksa çokta satma taraftarı değilim açıkcası yedekte tutmak daha mantıklı gibiSadece switch ve keycapleri satmak uğraştırır baş ağrıtır bence satma, eğer farklı bir klavyen varsa arada ona takarım dersen satılabilir.
Olmaz hocam yedek niyetine bekletmen daha iyi olur veya nakite ihtiyacın varsa tamamen satarak elinden çıkarmanı öneririm.Şuan M1v5 via kullanıyorum hocam Auladan 2 tane vardı birini satıp almıştım ötekide köşede duruyor bataryası fln zamanla sorun oluşturmucaksa çokta satma taraftarı değilim açıkcası yedekte tutmak daha mantıklı gibi
tamamdır hocam teşekkür ederimOlmaz hocam yedek niyetine bekletmen daha iyi olur veya nakite ihtiyacın varsa tamamen satarak elinden çıkarmanı öneririm.