AULA F75 Kasa Fİyatı ?

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,264
Arkadaşlar elimde fazladan Aula F75 birinden teklif geldi sadece kasasını istiyor bunun kasası kaça gider ? 900TL teklif verdi.
Siyah Modeli Graywood v3 olan.

Sence 900 TL teklif verir miydi sadece plastik kasası olsa ? Kasa denirken switchsiz ve keycapsiz hali kastedilmiş.
doğru hocam switch ve keycapsiz halini istedi adam bende merak edip foruma sordum çok alakam yok bu işlerle

doğru hocam switch ve keycapsiz halini istedi adam bende merak edip foruma sordum çok alakam yok bu işlerle
Sadece switch ve keycapleri satmak uğraştırır baş ağrıtır bence satma, eğer farklı bir klavyen varsa arada ona takarım dersen satılabilir. Fiyat konusuna gelirsek arkadaşın dediği gibi normal satılabilir bir fiyat.

Sadece switch ve keycapleri satmak uğraştırır baş ağrıtır bence satma, eğer farklı bir klavyen varsa arada ona takarım dersen satılabilir.
Şuan M1v5 via kullanıyorum hocam Auladan 2 tane vardı birini satıp almıştım ötekide köşede duruyor bataryası fln zamanla sorun oluşturmucaksa çokta satma taraftarı değilim açıkcası yedekte tutmak daha mantıklı gibi

Şuan M1v5 via kullanıyorum hocam Auladan 2 tane vardı birini satıp almıştım ötekide köşede duruyor bataryası fln zamanla sorun oluşturmucaksa çokta satma taraftarı değilim açıkcası yedekte tutmak daha mantıklı gibi
Olmaz hocam yedek niyetine bekletmen daha iyi olur veya nakite ihtiyacın varsa tamamen satarak elinden çıkarmanı öneririm.

Geri