Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kargoya(gümrükten geçmiş mi) verilmiş mi ? Verilmemişse iptal ettiğinde vergiyide veriyor
kusura bakmayın tam anlamadım anladım aslındada benim soruma cevap değil şimdi 3 ürün aldım 2 sini iptal edince tüm vergi gerimi geliyor karta

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mehmetcan İvrendi
nasıl yani ben daha bügün sipariş verdim yanında verdiğim iki ürünü iptal etsem vergisizmi almış oluyorum?
Hayır hocam sadece iptal ettiği iz ürünün vergisi'ni geri alıyorsunuz tek akıllı siz değilsiniz.
Hocam ürün kargoya verilmediyse, siz yeni aldıysanız sadece ödeme yaptığınız gözüküyorsa, hem vergi ücretini hem ürünün ücretini alıyorsunuz. İade olmuyor bu çünkü ürün adamlardan çıkmıyor, iptal oluyor. Ürün x liraysa siz 1.6x ödediyseniz 1.6x için iptal açtığınızı gösteren bir bilgi sayfası oluşturuyor zaten Temu. Benim bildiğim bu şekilde eksik varsa arkadaşlar düzeltsin.
Yok hocam arkadaş tek akıllı kendi sanmış

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayır hocam sadece iptal ettiği iz ürünün vergisi'ni geri alıyorsunuz tek akıllı siz değilsiniz.

Yok hocam arkadaş tek akıllı kendi sanmış
he tamam çok pardon :)

Afur

80+
Beyler ajazzda da bu klavyede de neden virgül tuşu yok?
L tuşundan sonra 3 tane daha tuş olması gerekiyor ama bu klavyelerde L tuşundan sonra 2 tuş var.

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
umut
kusura bakmayın tam anlamadım anladım aslındada benim soruma cevap değil şimdi 3 ürün aldım 2 sini iptal edince tüm vergi gerimi geliyor karta
Böyle bi şey nasıl olabilir zaten? :D 100 lira indirim için 100 sayfa mesaj yazılıyor burada içinden geçerler adamların böyle bi şey olsa.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
çok soru sordum kb şimdi iptal ediyorumda para iadesi 13-26 kas yazıyo o kadar sürermi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem aydınalp

Afur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Dün bir adet aldım, kupon yok. Bu şansını deneyen arkadaşlar tam olarak hangi sayfanın hangi tuşundan desteğe ulaşıyor? Sağ üstte support'tan siparişimi seçip en alttaki "Still can't solve the problem? Contact Us" kısmından mı?

Afur

80+
Top Bottom