Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Tokia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Şahin
Hocam 670TL yapıp sepeti sipariş verdikten sonra o sepet tutarını 670TL yapmak için seçtiğiniz fazladan ürünü iptal ederseniz hem ürün ücreti hemde o ürün için kesilen vergi ücreti geri alabilirsiniz ve seçtiğiniz iptal etmediğiniz ürün klavye mouse hangisini sipariş ettiysem gelir
Hocam anladığım kadarıyla gelmesi için 670 TL min. sepet tutarı var ve ben 670 TL yapıp vergisiyle beraber ödedikten sonra kartımdan çekilince diğer ürünleri iptal edince vergisi ve ürünün fiyatı kartıma geri mi iade ediliyor?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben bu klavyeyi aldım , 3 saat sonra iptal ettim 817tl kartıma tam ücret iade edildi hocam yani ne çektiyse onu iade ediyor.
bir şey soracağım şimdi ben klavye yanında iki şey aldım onları iptal edilince tüm vergiyle birlikte mi iade ediliyor yani klavye 500tlyemi gelmiş oluyor?

Oguz...

80+ Bronze
Kargoya verilmeden yapılan iade olmuyor o .O sipariş iptali oluyor oda gümrükten geçmediği için tam miktar geri iade oluyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
yusuf ecer

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kargoya verilmeden yapılan iade olmuyor o .O sipariş iptali oluyor oda gümrükten geçmediği için tam miktar geri iade oluyor
nasıl yani ben daha bügün sipariş verdim yanında verdiğim iki ürünü iptal etsem vergisizmi almış oluyorum?

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
umut
nasıl yani ben daha bügün sipariş verdim yanında verdiğim iki ürünü iptal etsem vergisizmi almış oluyorum?
Hocam ürün kargoya verilmediyse, siz yeni aldıysanız sadece ödeme yaptığınız gözüküyorsa, hem vergi ücretini hem ürünün ücretini alıyorsunuz. İade olmuyor bu çünkü ürün adamlardan çıkmıyor, iptal oluyor. Ürün x liraysa siz 1.6x ödediyseniz 1.6x için iptal açtığınızı gösteren bir bilgi sayfası oluşturuyor zaten Temu. Benim bildiğim bu şekilde eksik varsa arkadaşlar düzeltsin.

Oguz...

80+ Bronze
Kargoya(gümrükten geçmiş mi) verilmiş mi ? Verilmemişse iptal ettiğinde vergiyide veriyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam anladığım kadarıyla gelmesi için 670 TL min. sepet tutarı var ve ben 670 TL yapıp vergisiyle beraber ödedikten sonra kartımdan çekilince diğer ürünleri iptal edince vergisi ve ürünün fiyatı kartıma geri mi iade ediliyor?
Evet

Top Bottom