LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
İstanbul hocamil?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır 2 güne gelir
İstanbul hocamil?
hayır 2 güne gelir
dmİstanbul hocam
Hocam yavaş daha klavye gelmedi
benimkide gelmedi merak etmeHocam yavaş daha klavye gelmedi
Ekstra indirim ile beyaz 288 siyah 300 e geldi gidip %20 kupon da destekten aldım. Vergi dahil 380 e 400 oldu. Ekstra indirimi sepette uzun süre ürün tutunca alışveriş yapmayınca mesajlar kısmına veriyor bugün tesadüfen yan hesaba girdim oraya verince mouse ile aldım mouse u iptal edip tek başına almış oldum.nasıl geldi şefim 400 e ?
Biz bedavaya aldık sanıyoruz adam eksilerde almış resmenEkstra indirim ile beyaz 288 siyah 300 e geldi gidip %20 kupon da destekten aldım. Vergi dahil 380 e 400 oldu. Ekstra indirimi sepette uzun süre ürün tutunca alışveriş yapmayınca mesajlar kısmına veriyor bugün tesadüfen yan hesaba girdim oraya verince mouse ile aldım mouse u iptal edip tek başına almış oldum.
Desteğe gidip biraz ağlarsam kredi verir onu da karta çekerim ŞAKAŞuan uçaktaymış ne kadar sürer gelmesi ben ara tatilde oynamak istiyorum
Biz bedavaya aldık sanıyoruz adam eksilerde almış resmen
Hocam 670TL yapıp sepeti sipariş verdikten sonra o sepet tutarını 670TL yapmak için seçtiğiniz fazladan ürünü iptal ederseniz hem ürün ücreti hemde o ürün için kesilen vergi ücreti geri alabilirsiniz ve seçtiğiniz iptal etmediğiniz ürün klavye mouse hangisini sipariş ettiysem gelirbir şey soracağım minimum 670 tl tamamlansın diye 2 şey ile birlikte gümrükten geçer sıkıntı olmaz dimi? birde klavye 55gram mış masada çok kayarsa diye bir korku var içimde.
wraıth de var ama 800 tl nerdeyse klavye parasıTürkçe keycaps bileniniz var mı uygun fiyata yoksa şeffaf etiket yapıştırmakta olabilir.
çok kararsız kaldım ben direk klavyeyi iptal etcem tam emin değilim türkçe karakterler bulunmadığı içinHocam 670TL yapıp sepeti sipariş verdikten sonra o sepet tutarını 670TL yapmak için seçtiğiniz fazladan ürünü iptal ederseniz hem ürün ücreti hemde o ürün için kesilen vergi ücreti geri alabilirsiniz ve seçtiğiniz iptal etmediğiniz ürün klavye mouse hangisini sipariş ettiysem gelir
??Şimdi alıyorum da siyah ve beyazın switchleri farklıymış. Reaper mi Graywood v3 mü?