Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
paket başına olması lazım
ee arkadaşınki geçmiş benimki 2 gün önce geldi onunkinden benimki niye geçmedi halen :) aynı gümrük değilmi acaba belki de şehir şehir gümrükleme yapılıyorsa ben istanbuldayım ondan olabilir yoğunluktan.

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Beguile
Arkadaşlar yeni hesap için kod yokmu biri yardımcı olabilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Kemal Altundal
ee arkadaşınki geçmiş benimki 2 gün önce geldi onunkinden benimki niye geçmedi halen :) aynı gümrük değilmi acaba belki de şehir şehir gümrükleme yapılıyorsa ben istanbuldayım ondan olabilir yoğunluktan.
eninde sonunda geçer hocam gümrük işleri çok karışık

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
eninde sonunda geçer hocam gümrük işleri çok karışık
yok geçer geçmez problem o değil arkadaşınki benimkinden sonra gelmesine rağmen geçmiş demekki şehir şehir ayırıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok geçer geçmez problem o değil arkadaşınki benimkinden sonra gelmesine rağmen geçmiş demekki şehir şehir ayırıyorlar.
evert baktım sırf istanbulda 18 gümrük müdürlüğü var demekki bunlar süreci etkileyebiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Kemal Altundal
e tabi şehire göre farklı yoğunluk olunca geç gelmesi normal ama istanbul gümrüğünde genelde yoğunluk olmazdı benim siparişler geldikten ertesi günü geçerdi normalde

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
e tabi şehire göre farklı yoğunluk olunca geç gelmesi normal ama istanbul gümrüğünde genelde yoğunluk olmazdı benim siparişler geldikten ertesi günü geçerdi normalde
ilk siparişim 1 günde geçti işte şefim 1400 lira tutarında vergisiz hali 23/24 euro falandı. acabaa diyorum aylık kota koydularsa bizim iş patlamış olabilir :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Kemal Altundal
ilk siparişim 1 günde geçti işte şefim 1400 lira tutarında vergisiz hali 23/24 euro falandı. acabaa diyorum aylık kota koydularsa bizim iş patlamış olabilir :)
yok benim arkadaşımda seninle aynı durumda onun ilk siparişi dert etme o yüzden

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berker Kirli
Bende klavyeyi aldım vergilerle 1110 oldu gümrükte kalma durumu nasıl oluyor bilgilendirebilecek var mı?

Top Bottom