Kişisel tercih rengine göre seç. Benim setup siyah ama beyaz aldım tipi çok daha güzel inşallah pişman olmam en kötü biriyle takas yaparım forumdan vs.beyaz mı daha iyi siyah mı?
bence de klavyeye bakarak yaziyorsan alma cok sıkıntı olurbilmiyorum bir short videosunda gördüm birde ö,ç,ü,ğ,ş tuşları olmadığından hiç içime sinmedi acaba iptal mi etsem? iptal etsem param gelirmi?
Beyazı 750 ye almıştım Siyahı 400 e gelmiş oldu. Beğenmediğimi 1500 den satarım artıkKişisel tercih rengine göre seç. Benim setup siyah ama beyaz aldım tipi çok daha güzel inşallah pişman olmam en kötü biriyle takas yaparım forumdan vs.
bakarak yazımıyorum aslında ama karışık geldi birden sipariş verdikten sonra şuan kullandığım klavyenin tuşlarını taksam . falan koyma direk olmuyo iptal edicem galibabence de klavyeye bakarak yaziyorsan alma cok sıkıntı olur
En kötü keycaps alırsın sıkıntı etmebilmiyorum bir short videosunda gördüm birde ö,ç,ü,ğ,ş tuşları olmadığından hiç içime sinmedi acaba iptal mi etsem? iptal etsem param gelirmi?
Hocam siyahı beğenmezsen beyazla takas eder misin çünkü benim setup siyah, sipariş ederken siyah stoğu yoktu hem beklemek istemediğimden hem de beyazın tek başına tipi daha güzel olduğundan iptal de etmedim kararsızım halaBeyazı 750 ye almıştım Siyahı 400 e gelmiş oldu. Beğenmediğimi 1500 den satarım artık
hocam biraz zaman sonra klavyeye bakmadan yazıyorsunuz zaten orda i veya : olmayı bişey değiştirmiyor bence fırsatı değerlendirin dursun eliniizde en kötü tr layout keycaps alır kullanırsınızbakarak yazımıyorum aslında ama karışık geldi birden sipariş verdikten sonra şuan kullandığım klavyenin tuşlarını taksam . falan koyma direk olmuyo iptal edicem galiba
nasıl geldi şefim 400 e ?Beyazı 750 ye almıştım Siyahı 400 e gelmiş oldu. Beğenmediğimi 1500 den satarım artık
klavyem aslında yeni zaten o yüzden iptal etmeyi düşünüyorum kartım papara sıkıntı yaşarmıyım iadedehocam biraz zaman sonra klavyeye bakmadan yazıyorsunuz zaten orda i veya : olmayı bişey değiştirmiyor bence fırsatı değerlendirin dursun eliniizde en kötü tr layout keycaps alır kullanırsınız
bende de aynı ama gösterdiği saatler fake muhtemelenGümrükleme tamamlandı
Alıntıyı görüntüle
il?En kötü keycaps alırsın sıkıntı etme
İptal edersen paran gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siyahı beğenmezsen beyazla takas eder misin çünkü benim setup siyah, sipariş ederken siyah stoğu yoktu hem beklemek istemediğimden hem de beyazın tek başına tipi daha güzel olduğundan iptal de etmedim kararsızım hala
hayır 2 güne gelirklavyem aslında yeni zaten o yüzden iptal etmeyi düşünüyorum kartım papara sıkıntı yaşarmıyım iadede
yavv benimki 4ünde ulaştı geçmedi gümrükten bu 30 euro sınırı aylıkmı acaba paket başına değilmi yauvvGümrükleme tamamlandı
Alıntıyı görüntüle