Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

temudan bölgenizi avrupa ülkelerinden birine çevirirsen zaten görürsünüz onlara 60 dolar yada 60 eurodan satılıyo işin güzel yanı temu muhtemelen reklam amaçlı bu klavyeyi türklere ucuza verdi ve işe yaradı (362 sayfa :) ) yani switch konusunda içiniz rahat olsun blue göndermezler

Örneğin Avusturya Fiyatı :
Alıntıyı görüntüle
2 tane daha geçim ben o zaman ksksks (Mizah amaçlı söylenmiştir)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Kemal Altundal
2 tane daha geçim ben o zaman ksksks (Mizah amaçlı söylenmiştir)
bence 3 4 tane alıp satmaya çalışanların elinde patliyicak herkes ucuz fiyattan aldı zaten pahalı fiyattan 2. elden niye alsın millet ki temuda stok bitsede çok kişide olucağı için fiyatı pahalı olmaz maks 1500

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,129
İsim
Emre
Biri şehire girdi biride gümrükte onaylandı şimdi

Ekler

• Screenshot_20241107_133817_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_20241107_133817_com.einnovation.temu.jpg
    625.6 KB · Hit: 47

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Klavyeler geliyor mu?

bence 3 4 tane alıp satmaya çalışanların elinde patliyicak herkes ucuz fiyattan aldı zaten pahalı fiyattan 2. elden niye alsın millet ki temuda stok bitsede çok kişide olucağı için fiyatı pahalı olmaz maks 1500
Alacak olsam akraba yakına satmak mantıklı ama stokçu değilim allahtan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeler geliyor mu?
Birinin geldi ama yok oldu adam

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Siyahını 3 gün önce aldım ama fiyattan dolayı acaba beyazı da mı alsam diye düşünüyorum. Aynı zamanda israf da olur diye alasım gelmiyor.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Mehmetcan İvrendi
temudan bölgenizi avrupa ülkelerinden birine çevirirsen zaten görürsünüz onlara 60 dolar yada 60 eurodan satılıyo işin güzel yanı temu muhtemelen reklam amaçlı bu klavyeyi türklere ucuza verdi ve işe yaradı (362 sayfa :) ) yani switch konusunda içiniz rahat olsun blue göndermezler

Örneğin Avusturya Fiyatı :
Alıntıyı görüntüle
Hocam Belki bozuk olanları yada iade edilenleri vs. yollamış olabilirler yada adamların haberide olmayabilir fiyattan çok ama sanmıyorum neyse

-Hocam bide Taobao'ya bakın isterseniz direk çin'in yerli e-ticaret sitesi olduğu için çok çok daha ucuz oluyor fiyatlar buna rağman en ucuz Aula F75 1000TL hatta en ucuz Apex "Kara Lord" isimli bir firma tarafından 179 çin yuanına yani 800TL ye falan satılıyor aslında 150 Tuana falanda var ama onların şarj istanyonu var mı yok mu emin degilim

Kısacası ya adamlar farkında değildi yada bizi çok güzel ........

pcmasterrace

80+ Bronze
Siyahını 3 gün önce aldım ama fiyattan dolayı acaba beyazı da mı alsam diye düşünüyorum. Aynı zamanda israf da olur diye alasım gelmiyor.

al geç hocam bende siyah almıştım iki tane de beya aldım aç gözlülükten

Hocam Belki bozuk olanları yada iade edilenleri vs. yollamış olabilirler yada adamların haberide olmayabilir fiyattan çok ama sanmıyorum neyse

-Hocam bide Taobao'ya bakın isterseniz direk çin'in yerli e-ticaret sitesi olduğu için çok çok daha ucuz oluyor fiyatlar buna rağman en ucuz Aula F75 1000TL hatta en ucuz Apex "Kara Lord" isimli bir firma tarafından 179 çin yuanına yani 800TL ye falan satılıyor aslında 150 Tuana falanda var ama onların şarj istanyonu var mı yok mu emin degilim

Kısacası ya adamlar farkında değildi yada bizi çok güzel ........
ürün bozuk olunca iade edebiliyorsun bozuk niye sana satsınlar

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif

al geç hocam bende siyah almıştım iki tane de beya aldım aç gözlülükten

ürün bozuk olunca iade edebiliyorsun bozuk niye sana satsınlar
Bakayım hocam zaten adamlarda stok bol en azından biraz zaman geçsin hediye olarak alırım birine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,511
Üyeler
161,072
Son üye
doganheadd
Top Bottom