Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Mehmetcan İvrendi
pr gibi bir şey muhtemelen
Pr??? O ney hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler şimdi bu Aula F75 Klavye tam olarak ney yani membran yazıyordu bı yerde ama yağlı Switch galiba şimdi makanik klavye mı daha iyi bu mu aradaki fark tam olarak ney???

pcmasterrace

80+ Bronze
Pr??? O ney hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler şimdi bu Aula F75 Klavye tam olarak ney yani membran yazıyordu bı yerde ama yağlı Switch galiba şimdi makanik klavye mı daha iyi bu mu aradaki fark tam olarak ney???
mekanik tabii ki hocam
bak leobog graywood v3 ve reaper yazıyor onlar switch

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Mehmetcan İvrendi
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
kerem aydınalp
Nasıl yani??? Mekanik daha iyiyse insanlar neden bı tarz klavyeleri tercih ediyor mesela temuda 500-700TL'ye red Switch çok güzel Klavyeler varken neden Aula F75 alıyolar o zaman???
aula f75 mekanik zaten?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Mehmetcan İvrendi
aula f75 mekanik zaten hocam
İnternette Membran yazıyordu hocam bı yerde tam hatırlamıyorum bide şu gasket yağlı olayı falan var dedim herhalde mekanik il bu gasket olanlar farklı diye düşündüm kb çok bilgim yok klavye konularında😅

pcmasterrace

80+ Bronze
İnternette Membran yazıyordu hocam bı yerde tam hatırlamıyorum bide şu gasket yağlı olayı falan var dedim herhalde mekanik il bu gasket olanlar farklı diye düşündüm kb çok bilgim yok klavye konularında😅
yok hocam ne membranı yanlış girmişler çok güzel mekanik switchlerle geliyor

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
1000 liraya zaten steelseries logitech hyper x bir çok membran garantili ülkemizde bir çok ürün var ztn, üstelik keycapleri çok daha iyi ve renkleride harika

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
benimki geldi arkadaşlar switchler leobog green. ilk izlenim gayet kaliteli ve sorunsuz geldi kutu vs. henüz tam test edemedim iş yerindeyim 😂

benimki geldi arkadaşlar switchler leobog green. ilk izlenim gayet kaliteli ve sorunsuz geldi kutu vs. henüz tam test edemedim iş yerindeyim 😂

Gözünüz aydın, güle güle kullanın hocam :) Darısı tüm bekleyenlere :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,457
Üyeler
161,458
Son üye
Snr23
Top Bottom