❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
pr gibi bir şey muhtemelen
Pr??? O ney hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler şimdi bu Aula F75 Klavye tam olarak ney yani membran yazıyordu bı yerde ama yağlı Switch galiba şimdi makanik klavye mı daha iyi bu mu aradaki fark tam olarak ney???

Pr??? O ney hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler şimdi bu Aula F75 Klavye tam olarak ney yani membran yazıyordu bı yerde ama yağlı Switch galiba şimdi makanik klavye mı daha iyi bu mu aradaki fark tam olarak ney???
mekanik tabii ki hocam
bak leobog graywood v3 ve reaper yazıyor onlar switch

Nasıl yani??? Mekanik daha iyiyse insanlar neden bı tarz klavyeleri tercih ediyor mesela temuda 500-700TL'ye red Switch çok güzel Klavyeler varken neden Aula F75 alıyolar o zaman???
aula f75 mekanik zaten?

İnternette Membran yazıyordu hocam bı yerde tam hatırlamıyorum bide şu gasket yağlı olayı falan var dedim herhalde mekanik il bu gasket olanlar farklı diye düşündüm kb çok bilgim yok klavye konularında😅
yok hocam ne membranı yanlış girmişler çok güzel mekanik switchlerle geliyor

İnternette Membran yazıyordu hocam bı yerde tam hatırlamıyorum bide şu gasket yağlı olayı falan var dedim herhalde mekanik il bu gasket olanlar farklı diye düşündüm kb çok bilgim yok klavye konularında😅
1000 liraya zaten steelseries logitech hyper x bir çok membran garantili ülkemizde bir çok ürün var ztn, üstelik keycapleri çok daha iyi ve renkleride harika

benimki geldi arkadaşlar switchler leobog green. ilk izlenim gayet kaliteli ve sorunsuz geldi kutu vs. henüz tam test edemedim iş yerindeyim 😂

benimki geldi arkadaşlar switchler leobog green. ilk izlenim gayet kaliteli ve sorunsuz geldi kutu vs. henüz tam test edemedim iş yerindeyim 😂

Gözünüz aydın, güle güle kullanın hocam :) Darısı tüm bekleyenlere :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,806
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback