Benimkisi de 6 gün sonra bitiyor ondan dolayı klavye ve ssd alacağım sanırım.%20 indirim var 3 gün sonra bitiyor.
Benimkisi de 6 gün sonra bitiyor ondan dolayı klavye ve ssd alacağım sanırım.%20 indirim var 3 gün sonra bitiyor.
Çıkaramam şuan kusura bakma onu çıkarmam için diğerlerinide çıkarmam lazımHocam bana sorucak olursaniz ben mouse için ajazz aj159mc almıştım indirim zamanında. Şuan için temudan alınacak bir mouse yok gibi gözüküyor indirim beklenebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Space tuşunu çıkartıp arkasını atabilir misiniz elimdeki keycapsle uyumlu mu diye bakacağım
Peki hocam sıkıntı yok.Çıkaramam şuan kusura bakma onu çıkarmam için diğerlerinide çıkarmam lazım
ben yardımcı olayım hocam tam olarak ne lazım ?Peki hocam sıkıntı yok.
bende bu soru ıcın buraya geldımşarjına nerden bakıyoruz
süresi bittikten sonra desteğe yazınca yeniliyorlar onu kullanmayı unutmuşum falan diyince%20 indirim var 3 gün sonra bitiyor.
Hocam benim elimde keycapsler varda f75 klavyeye uyuyor mu diye merak etmiştim. Ondan dolayı klavyenin keycapslerinin arkasını istemiştim. Eğer sen atabilirsen memnun olurum.ben yardımcı olayım hocam tam olarak ne lazım ?
reıs olçsene merak ettım bende bak sımdı aynımı boyutları oyle bışey dedınkısiyahın sesi daha tok altta video attım, premium hissettirme zevkle alakalı sanırım birde gözüme nedense beyaz klavye daha büyük geldi kfjsafhj ama öyle bisi yoktur herhalde
şimdi bende onu soracaktım kanka beyaz daha büyük gibi siyahtan ölçüp bilgi verebilirmisinsiyahın sesi daha tok altta video attım, premium hissettirme zevkle alakalı sanırım birde gözüme nedense beyaz klavye daha büyük geldi kfjsafhj ama öyle bisi yoktur herhalde
şarjına nerden bakıyoruz
Fn+B ye bas, sayı tuşları yeşil yanıp gösterirbende bu soru ıcın buraya geldım