Koray 3245
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Gecikme testi yapan var mı ? Değerler ortalama ne çıkıyor ?
kral rica edicem siyah klavyedede ışığı full beyaz yapıp atar mısın ona göre sipariş geçicem keycapsiBeyaz için yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kırmızı böyle
Hocam seste bir fark oldu mu ? Bazı keycapsler sesini daha kötü yapıyor klavyenin o yüzden pek değiştirme taraftarı değilim.Alıntıyı görüntüle
İlk modifiyeli foto benden olsun bakalım.
hocam boyutlar aynımı beyaz la siyah klavyenin ölçermisinizAlıntıyı görüntüle
İlk modifiyeli foto benden olsun bakalım. Beyazın sesi daha çok hoşuma gittiği için switchlerini siyaha taşıdım
yalnız ılk değil cok yapan varAlıntıyı görüntüle
İlk modifiyeli foto benden olsun bakalım. Beyazın sesi daha çok hoşuma gittiği için switchlerini siyaha taşıdım
Aynı hocamhocam boyutlar aynımı beyaz la siyah klavyenin ölçermisiniz
Fn+B ye bas, sayı tuşları yeşil yanıp gösterir
Evet onu biliyorum, konudaki ilk foto ablamında dedimyalnız ılk değil cok yapan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beyler benım ses tekerı suan rgbyı kontrol edıyor drıverdan sıfırlıyorum gene aynı bır yolu varmı bu düzeltmenin
Şuan full, 0-9-8-7 diye düşüyorAlıntıyı görüntüle
Hocam şu an şarjı ne kadar mesela escape kısmına doğru mu azalacak bilginiz var mı acaba
%100 şuan galiba eğer %30 un altına düşerse rengi kırmızı olacak yazıyor kılavuzdaAlıntıyı görüntüle
Hocam şu an şarjı ne kadar mesela escape kısmına doğru mu azalacak bilginiz var mı acaba
Evet hafiften bir değişme oldu, hyperx in keycapsını kullandım, orjinal keycapsı daha dolgun ve tok veriyor. Bu daha ince hissettiriyor. Basış hissi de değişti. Orjinal keycaps daha alçak ve yassı duruyorHocam seste bir fark oldu mu ? Bazı keycapsler sesini daha kötü yapıyor klavyenin o yüzden pek değiştirme taraftarı değilim.