tekerleğe 3 4 sn basılı tut yeterliyalnız ılk değil cok yapan var
Mesaj otomatik birleştirildi:
beyler benım ses tekerı suan rgbyı kontrol edıyor drıverdan sıfırlıyorum gene aynı bır yolu varmı bu düzeltmenin
tekerleğe 3 4 sn basılı tut yeterliyalnız ılk değil cok yapan var
beyler benım ses tekerı suan rgbyı kontrol edıyor drıverdan sıfırlıyorum gene aynı bır yolu varmı bu düzeltmenin
sağol oldu teşekkürlertekerleğe 3 4 sn basılı tut yeterli
nasıl düzelttin kralbeyler ses tekerını nasıl duzeltırım rgbyı kontrol edıyor varmı cozumu acaba ?
sağol oldu teşekkürler
tr keycap bu enter falan uymayacaktırSelamlar arkadaşlar, ben de klavyenin beyazını satın aldım 2-3 gün öncesinde. Sorum şu ki aşağıya ekleyeceğim keycapler uyar mı? ve de taktıktan sonra sesi değişir mi? Teşekkürler.
fn shiftbu esc nin yanındaki ışık durmadan yanıp sönüyor o kapanmıyo mu
eyw ne ışığı ofn shift
Teşekkür ederim. Aynı modelin yani Hyperx pudding modelinin ingilizce versiyonu uyar mı?nasıl düzelttin kral
tr keycap bu enter falan uymayacaktır
sarj olması lazımeyw ne ışığı o
hocam hepsinin mi lazım ?Hocam benim elimde keycapsler varda f75 klavyeye uyuyor mu diye merak etmiştim. Ondan dolayı klavyenin keycapslerinin arkasını istemiştim. Eğer sen atabilirsen memnun olurum.
Sağ olun hocam. Eski klavyem için almıştım bende hyperx pudding aynısı acaba diye merak etmiştim. Ses ve basış hissi büyük ihtimalle abs plastik olmasında hyperx'in. Stok keycapsler pbt ve doubleshot diye geçiyor sanırım. Bende puding düşünüyorum ama kaliteli puding olmayınca da ses kalitesi düşüyor malesef. Kalitelileri de hemen hemen klavye parasına geldiği için biraz düşündürüyor.Evet hafiften bir değişme oldu, hyperx in keycapsını kullandım, orjinal keycapsı daha dolgun ve tok veriyor. Bu daha ince hissettiriyor. Basış hissi de değişti. Orjinal keycaps daha alçak ve yassı duruyor
tekere 3 4 sn basılı tutnasıl düzelttin kral
tr keycap bu enter falan uymayacaktır