çok memnunumMonitor ışığı ne knk link var mi
çok memnunumMonitor ışığı ne knk link var mi
Oda zifiri karanlıkken sadece klavyenin ışıkları açıksa yazıların hiçbiri okunmuyor haberin olsun.Arkadaşlar klavyeyi aldım gelmesini bekliyorumda bir önerinizi alacağım. Bu keycapslar orjinalinde harfler ışık geçirmiyor biliyorsunuz gece bir sıkıntı yaratırmı BU keycapsi almayı düşünüyorumda sesini kalitesini değiştirirmi. Sizce ne yapayım.
hocam direkt konuya etiketleyim freygasm aynı ürüne sahip konusunu da açmıştıFoto atarmisin
Benim oda full böyle kanka gündüz bile karartma perdeleri çekip bu ortamda kullanıyorum pc yi. Klavyenin ışığı kapatınca hiçbirşey gözükmüyor :dOda zifiri karanlıkken sadece klavyenin ışıkları açıksa yazıların hiçbiri okunmuyor haberin olsun.
Hocam ilanlardan biri benim o fiyatlara satmıyor valla F75'in stoğu varken. F75 siyah bitti beyazda biterse belki satılır. Eğer stoğu bitmezse arkadaşa 700e vericem. Zararınıda F75 çekip satarak karşılarım.bende z686 var sahibinden deki fiyatlara göre bir şey koyucam satılırsa satılır bende bilmiyorum valla
F75 zatman zor almaz kimseHocam ilanlardan biri benim o fiyatlara satmıyor valla F75'in stoğu varken. F75 siyah bitti beyazda biterse belki satılır. Eğer stoğu bitmezse arkadaşa 700e vericem. Zararınıda F75 çekip satarak karşılarım.
Müzik kısmı var hocam yazılımında solda. Dördüncü sıradaki olması lazım. Ordan seçiyorsunuz sonra çaldığınız müzik oynadığınız oyun vesaire( oyunlarda filn çok düzgün çalışmıyor tabi şarkılar için ) sistem seslerine göre klavye ışıkları değişiyor. Hoş yani.o nedir ? açıklayabilirmisin
F75 mi satılması zor? Stoklar bitsin ve çoğu kişi elindekini satsın ondan sonra gör. Absürt bir fiyat girmediğin sürece rahatlıkla satılabilir bir klavye.F75 zatman zor almaz kimse
vergi hariç 1050 TL yi geçmicekHocam vergi dahil mi1050 TL yoksa vergi hariç mi 1050 TL yi geçmeyecek