shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,985
İlla düşer sabretHiç umudum yok bıktım artık şakasız 6 aydır falan lanet varmış gibi her seferinde farklı bir şey oluyor alamıyorum klavyeyi.
İlla düşer sabretHiç umudum yok bıktım artık şakasız 6 aydır falan lanet varmış gibi her seferinde farklı bir şey oluyor alamıyorum klavyeyi.
Yok hocam tek seferlik bir şey değilki aylardır her seferinde oluyor 1 tane istisna yokben oyundayken bi alt tab atıp f5 atim dedim baktım gelmiş aldım çok kasmamak lazım![]()
Bilmiyorum hocam valla ilk konuya denk geldiğimde alamadım arkada satıcının sayfasını açık bıraktım bende ara ara aklıma geldikçe f5 atıyodum denk geldiYok hocam tek seferlik bir şey değilki aylardır her seferinde oluyor 1 tane istisna yok
806 liraya nasıl aldın? Sepeti 670 liraya tamamlamamış olman lazımBeyaz 806 liraya haneye hayırlı olsun![]()
Bilmiyorum hocam valla ilk konuya denk geldiğimde alamadım arkada satıcının sayfasını açık bıraktım bende ara ara aklıma geldikçe f5 atıyodum denk geldi
Abartma hocam daha ucuza nasıl gelsin 17 dolara klavye mi var başkaKara Cuma daha ucuz olur. Aceleniz yoksa boşuna saatlerce beklemeyin.
Hocam banada bildirim atmıyor takibe almama rağmen ben f5 atıp bakıyorum ara araTemu bana bildirim atmıyor bile ilk indirdiğimde gereksiz 100 tane bildirim geliyordu ürünü takibe aldım sıfır bildirim
1200tl ye pro bedavaydı o oldu 800tl apex 750tl elbet daha ucuz olur.Abartma hocam daha ucuza nasıl gelsin 17 dolara klavye mi var başka
dahası gelirmi aynı fiyataKara Cuma daha ucuz olur. Aceleniz yoksa boşuna saatlerce beklemeyin.
Gelir elbet. Karacuma daha büyük bir indirim. Stok sorunu yoksa en kötü aynı fiyattan yine gelir.dahası gelirmi aynı fiyata