Arkadaşlar bu klavyenin boyutu nasıl acaba bende MacBook var klavyesi çok küçük geldiği için oyun oynarken hep yanlış tuşlara basıp duruyorum. Bu klavyenin boyutu laptop klavyesiyle eşit mi ? yoksa daha mı büyük
bende 20 kupon var hocam da şimdi birkaç seçeneğim var. ilki şubatta kablolu ak992 almıştım f75 almama gerek var mı alırsam 300tl iadesi var 7 günlük periyotlu. bunu aldıktan sonra apex alabilrim kodla. ikincisi klavyeye gerek yoksa sadece apex alabilirim. üçüncüsü de klavyeyi kodla alabilirim ama bu iadeden daha verimsiz gibi. diğer bir seçenek de hiçbir şey almayabilirim. (2 aj099, 1 aj159 pro siparişi var en az 1 tanesi kesin satılacak arkadaşıma) kalvyede kablo fark etmiyor bana bu arada ne yapayım sizce klavye al sata falan gider mi sarı sitede vs. bi de bu ürünlerin giderleri nedirBir rivayete göre o günden beri her dakika temsilcilere bağlanıp Ahmeti arıyormuş.. Şaka maka ben de haykırıyorum görünce sdlfkmsşlgjdh
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hep kalbimizi kırdılar
Vermeyince vermiyorlar valla
Laptop klavyesiyle eşit veya 1 tık küçük bendeki laptop 16 inch.Arkadaşlar bu klavyenin boyutu nasıl acaba bende MacBook var klavyesi çok küçük geldiği için oyun oynarken hep yanlış tuşlara basıp duruyorum. Bu klavyenin boyutu laptop klavyesiyle eşit mi ? yoksa daha mı büyük
Etmek istiyorum ama etsem mi kararsızım.Hocam siz indirimdeki Aula F75'i sipariş etmiş miydiniz?
teşekkürler o zaman ben bu klavyeden almayayım iyi kurtardın valla beniLaptop klavyesiyle eşit bendeki laptop 16 inch.
Bence 992 aldıysan F75e gerek yokbende 20 kupon var hocam da şimdi birkaç seçeneğim var. ilki şubatta kablolu ak992 almıştım f75 almama gerek var mı alırsam 300tl iadesi var 7 günlük periyotlu. bunu aldıktan sonra apex alabilrim kodla. ikincisi klavyeye gerek yoksa sadece apex alabilirim. üçüncüsü de klavyeyi kodla alabilirim ama bu iadeden daha verimsiz gibi. diğer bir seçenek de hiçbir şey almayabilirim. (2 aj099, 1 aj159 pro siparişi var en az 1 tanesi kesin satılacak arkadaşıma) kalvyede kablo fark etmiyor bana bu arada ne yapayım sizce klavye al sata falan gider mi sarı sitede vs. bi de bu ürünlerin giderleri nedir
peki mouseların gideri nedir hocam aj099 ve aj159 pronunBence 992 aldıysan F75e gerek yok
Ama F75 Güzel klavyedir aldığının iki katına satarsın
arap bi eleman geldiydi şak diye verdiydi verebilir. ing konuşmayı deneyin öyle aldıydım ben bi kereMohamed Hassan diye birine bağlandım bu sefer alacağım sanırım. Bekleyin bi bakıcam dedi 10 dakika oldu Sabahtan beri bağlanıyorum hemen yok diyorlar.
Yani belki yanlış anlatmışımdır diye fotoğrafını atayım bendeki %75 AK820 Max ile pcnin fotosunu.teşekkürler o zaman ben bu klavyeden almayayım iyi kurtardın valla beni
Sabah da geldi Arap ancak vermedi. 3 defa direkt ingilizce olarak konuştum onlarda da vermediler. 2 defa türk mh geldi zatenarap bi eleman geldiydi şak diye verdiydi verebilir. ing konuşmayı deneyin öyle aldıydım ben bi kere
bende kablosuz ak992 modelı var genede aldımbende 20 kupon var hocam da şimdi birkaç seçeneğim var. ilki şubatta kablolu ak992 almıştım f75 almama gerek var mı alırsam 300tl iadesi var 7 günlük periyotlu. bunu aldıktan sonra apex alabilrim kodla. ikincisi klavyeye gerek yoksa sadece apex alabilirim. üçüncüsü de klavyeyi kodla alabilirim ama bu iadeden daha verimsiz gibi. diğer bir seçenek de hiçbir şey almayabilirim. (2 aj099, 1 aj159 pro siparişi var en az 1 tanesi kesin satılacak arkadaşıma) kalvyede kablo fark etmiyor bana bu arada ne yapayım sizce klavye al sata falan gider mi sarı sitede vs. bi de bu ürünlerin giderleri nedir