Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
Arkadaşlar bu klavyenin boyutu nasıl acaba bende MacBook var klavyesi çok küçük geldiği için oyun oynarken hep yanlış tuşlara basıp duruyorum. Bu klavyenin boyutu laptop klavyesiyle eşit mi ? yoksa daha mı büyük

Bir rivayete göre o günden beri her dakika temsilcilere bağlanıp Ahmeti arıyormuş.. Şaka maka ben de haykırıyorum görünce sdlfkmsşlgjdh
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hep kalbimizi kırdılar

Vermeyince vermiyorlar valla
bende 20 kupon var hocam da şimdi birkaç seçeneğim var. ilki şubatta kablolu ak992 almıştım f75 almama gerek var mı alırsam 300tl iadesi var 7 günlük periyotlu. bunu aldıktan sonra apex alabilrim kodla. ikincisi klavyeye gerek yoksa sadece apex alabilirim. üçüncüsü de klavyeyi kodla alabilirim ama bu iadeden daha verimsiz gibi. diğer bir seçenek de hiçbir şey almayabilirim. (2 aj099, 1 aj159 pro siparişi var en az 1 tanesi kesin satılacak arkadaşıma) kalvyede kablo fark etmiyor bana bu arada ne yapayım sizce klavye al sata falan gider mi sarı sitede vs. bi de bu ürünlerin giderleri nedir

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Yağız Berk Özel
Arkadaşlar bu klavyenin boyutu nasıl acaba bende MacBook var klavyesi çok küçük geldiği için oyun oynarken hep yanlış tuşlara basıp duruyorum. Bu klavyenin boyutu laptop klavyesiyle eşit mi ? yoksa daha mı büyük
Laptop klavyesiyle eşit veya 1 tık küçük bendeki laptop 16 inch.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
bende 20 kupon var hocam da şimdi birkaç seçeneğim var. ilki şubatta kablolu ak992 almıştım f75 almama gerek var mı alırsam 300tl iadesi var 7 günlük periyotlu. bunu aldıktan sonra apex alabilrim kodla. ikincisi klavyeye gerek yoksa sadece apex alabilirim. üçüncüsü de klavyeyi kodla alabilirim ama bu iadeden daha verimsiz gibi. diğer bir seçenek de hiçbir şey almayabilirim. (2 aj099, 1 aj159 pro siparişi var en az 1 tanesi kesin satılacak arkadaşıma) kalvyede kablo fark etmiyor bana bu arada ne yapayım sizce klavye al sata falan gider mi sarı sitede vs. bi de bu ürünlerin giderleri nedir
Bence 992 aldıysan F75e gerek yok

Ama F75 Güzel klavyedir aldığının iki katına satarsın

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can
Mohamed Hassan diye birine bağlandım bu sefer alacağım sanırım. Bekleyin bi bakıcam dedi 10 dakika oldu :D Sabahtan beri bağlanıyorum hemen yok diyorlar.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Enis Solak
Switch bilgisi girmemişler ama sizin bilginiz var mı? Yoksa satıcının keyfi nasıl isterse öyle mi gelicek?

Mohamed Hassan diye birine bağlandım bu sefer alacağım sanırım. Bekleyin bi bakıcam dedi 10 dakika oldu :D Sabahtan beri bağlanıyorum hemen yok diyorlar.
arap bi eleman geldiydi şak diye verdiydi verebilir. ing konuşmayı deneyin öyle aldıydım ben bi kere

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Yağız Berk Özel
teşekkürler o zaman ben bu klavyeden almayayım iyi kurtardın valla beni :D
Yani belki yanlış anlatmışımdır diye fotoğrafını atayım bendeki %75 AK820 Max ile pcnin fotosunu.

Ekler

• IMG_20241101_205818.jpg
    IMG_20241101_205818.jpg
    3.4 MB · Hit: 61

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can
arap bi eleman geldiydi şak diye verdiydi verebilir. ing konuşmayı deneyin öyle aldıydım ben bi kere
Sabah da geldi Arap ancak vermedi. 3 defa direkt ingilizce olarak konuştum onlarda da vermediler. 2 defa türk mh geldi zaten :D

Güncelleme: 112 tl kredi sağlayabilirim dedi.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bende kablosuz ak992 modelı var genede aldım

Top Bottom