Puding keycap alabilirsiniz.Klavyeyi alıcam arkadaşlar takipteyim siyah olanı almak istiyorum fakat keycapler çok hoşuma gitmedi rgb de gözükmüyor gece harflerde öneri keycap var mı ?
Puding keycap alabilirsiniz.Klavyeyi alıcam arkadaşlar takipteyim siyah olanı almak istiyorum fakat keycapler çok hoşuma gitmedi rgb de gözükmüyor gece harflerde öneri keycap var mı ?
Hocam keycap hiç almadım değiştirmedim de dikkat etmem gereken bir şey var mı uyumluluk vs saber rgb kullanıyorum ben şuanPuding keycap alabilirsiniz.
Hayır fark etmiyor olması lazım. Beyaz olanı çok güzelAula f75 alıyordum tam stok bitti… Beyaz olanı güzel midir ? Renklerinin farklı olması donanımı etkiliyor mu?
Hocam tam almaya girdim stok bitti yaHayır fark etmiyor olması lazım. Beyaz olanı çok güzel
Geçmiş olsun yenisi gelir bence takip etHocam tam almaya girdim stok bitti ya
Öyle yapıcam hocam çok heveslendim bir de baya üzüldümGeçmiş olsun yenisi gelir bence takip et
Bende boyle dıyordum aldım sonundaÖyle yapıcam hocam çok heveslendim bir de baya üzüldüm
Zamanla alışırsın ben alıştım aylardır ilk kez bir indirime yetiştimÖyle yapıcam hocam çok heveslendim bir de baya üzüldüm
Onda da 3-4 kere stok kaçırdımZamanla alışırsın ben alıştım aylardır ilk kez bir indirime yetiştim
Girer mi acaba bir dahaBende boyle dıyordum aldım sonunda
Ne zaman girer acaba hocam bir dahaZamanla alışırsın ben alıştım aylardır ilk kez bir indirime yetiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onda da 3-4 kere stok kaçırdım
girer sureklı gırıp duruyorGirer mi acaba bir daha
Ne zaman girer acaba hocam bir daha
Bu klavyenin stoğu sürekli bitip bitip yenileniyor.Girer mi acaba bir daha
Ne zaman girer acaba hocam bir daha