Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
Birinde graywood diğerinde reaper var. Siyahında kesin graywood var da beyazında ya reaper ya da ice vein var.hocam farklı sanırsam ya
Birinde graywood diğerinde reaper var. Siyahında kesin graywood var da beyazında ya reaper ya da ice vein var.hocam farklı sanırsam ya
switchleri hangi renk ikisinindekaç kişi satın aldı merak ediyorum? alsam mı bende? klavyem bozuldu dandik bir klavye kullanıyorum şuan
fark eder mi hocam ? hepsi aynı sesi veriyor sanırsamBirinde graywood diğerinde reaper var. Siyahında kesin graywood var da beyazında ya reaper ya da ice vein var.
Graywood daha tok bence. Reaper daha kaliteli ve daha tatlı bir ses çıkarıyor. O yüzden beyazını almanı öneririm.fark eder mi hocam ? hepsi aynı sesi veriyor sanırsam
Yok beyazında hasat yazmışlar yani reaper siyahında gri yazmışlar yani graywood2 beyaz 1 siyah aldım ben bakalım hangi switch ile gelecek hepsi farklı geliyormuş birde![]()
Benimki arasa verilmiş hocamKargoya verilen var mı benim birisi ptt diğeri aras a verildi gözüküyor.
3. aldığım daha erken kargoya verildi dün aldığımı vermediler dahaBenimki arasa verilmiş hocam
Hocam o zaman beyaz alıyorum.Graywood daha tok bence. Reaper daha kaliteli ve daha tatlı bir ses çıkarıyor. O yüzden beyazını almanı öneririm.
Benim dün aldığım hala kargoya verilmedi bekliyoruz bakalım3. aldığım daha erken kargoya verildi dün aldığımı vermediler dahaKarışık veriliyor o zaman.
İstersen sesine de bak:Hocam o zaman beyaz alıyorum.
Havalimanına gidemedi benimki de.Benim dün aldığım hala kargoya verilmedi bekliyoruz bakalım![]()