Çark neredeHala düşünen arkadaşlar varsa günübirlik olarak uygulamadan çark çevirmeye devam etsinler. Üç gün sonunda sağlam bir kupon elime ulaştı ve üzülerek söylüyorum ki bazı arkadaşların 1 tane için verdiği fiyattan 5 tane birden aldım. Aceleci davranmayın. Stoklar sürekli yenileniyor zaten.
Evet çoğunlukla dediğin gibi oluyor. Yeni bir üyelikle aldığımı belirtmeyi unuttum. Bununla birlikte indirimin yüzdeliğini yükselten kampanya daha çok atanıyor kullanıcıya. Vergisiz hali 143 lira civarına geldi zaten bununla birlikte platform teşviği ve vergiyi ekleyerek toplam fiyatın 1/5 olup olmadığını hesaplayabilirsinizNormal kupon ve kredisiz insanlar 950ye alıyor kupon ve krediyle 700e düşüyor. Sizin dediğiniz promosyonlarla vergi dahil 400e alıyorsunuz zaten. 5te1 fiyatı olmuyor yada bilmediğim bir şey var.
Başlığını hatırlamıyorum yalan söylemeyeyim ama sürekli (***** size bir sürprizimiz var!) tarzında geldiği için onlardan biridir diye düşünüyorum. Almak istediğiniz ürünü sepetinizden kaldırdığınızda indirim kampanyası bölümünde ilk sıralarda bulunma ihtimali yüksek oluyor.Başlığı nedir kampanyanın? Bana sürekli kredi iadesi kampanyası verip duruyor bir türlü direkt satın alabileceğim indirim vermedi
1 kere kullandıktan sonra hiçbir hesabıma gelmedi o teşvik.Evet çoğunlukla dediğin gibi oluyor. Yeni bir üyelikle aldığımı belirtmeyi unuttum. Bununla birlikte indirimin yüzdeliğini yükselten kampanya daha çok atanıyor kullanıcıya. Vergisiz hali 143 lira civarına geldi zaten bununla birlikte platform teşviği ve vergiyi ekleyerek toplam fiyatın 1/5 olup olmadığını hesaplayabilirsiniz
Başka alldınmı sen tavsiye edermisin
birde şöyle bir kampanyası var bana sureklı oyle gelıyor mısal bır ürüne %90 indirim uygulamak ıcın bır urun sepetee attırıyor sonra 7 ürün daha almamı ve o ürünlerede %50 indirim uygulayacagını söyluyor aslında baya makul ama vergisiz fiyatı 1070de tutabılmek bıraz zorEvet çoğunlukla dediğin gibi oluyor. Yeni bir üyelikle aldığımı belirtmeyi unuttum. Bununla birlikte indirimin yüzdeliğini yükselten kampanya daha çok atanıyor kullanıcıya. Vergisiz hali 143 lira civarına geldi zaten bununla birlikte platform teşviği ve vergiyi ekleyerek toplam fiyatın 1/5 olup olmadığını hesaplayabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlığını hatırlamıyorum yalan söylemeyeyim ama sürekli (***** size bir sürprizimiz var!) tarzında geldiği için onlardan biridir diye düşünüyorum. Almak istediğiniz ürünü sepetinizden kaldırdığınızda indirim kampanyası bölümünde ilk sıralarda bulunma ihtimali yüksek oluyor.
yo sahsen ben darlamadım goruntusunu merak ettım sadeceBenim gibi siyah alanlar milleti nasıl darlıyor siyah gelmedi mi switchi nedir diye dösllddlel
k320 swıtch nedırSelamlar. Acil tavsiye lazım. 400 sayfa konuşmuşsunuz sonuç nedir? Durgod K320 var ama hem RGB'li hem de daha güzel görünüşlü bir şey istiyorum. Alınır mı?
Alınırsa hangi switch öneririsiniz ya da switch seçeneği var mı?
greywood v3 switch dost siyahBenim gibi siyah alanlar milleti nasıl darlıyor siyah gelmedi mi switchi nedir diye dösllddlel
Sanırım bizimkiler aynı ucakta 2 gün önce kalktı hala inmedi (uçak)Yav bunedir ya ayni gün daha ekran kalkan uçak daha ülkeye giriş bile yapmamış mübarek Dünya turuna cikti 2 gündür uçuyor
Seninki ne ara geldi
2 gün ucakmı ucarSanırım bizimkiler aynı ucakta 2 gün önce kalktı hala inmedi (uçak)
Cherry MX Brown.yo sahsen ben darlamadım goruntusunu merak ettım sadece
k320 swıtch nedır