Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
Hala düşünen arkadaşlar varsa günübirlik olarak uygulamadan çark çevirmeye devam etsinler. Üç gün sonunda sağlam bir kupon elime ulaştı ve üzülerek söylüyorum ki bazı arkadaşların 1 tane için verdiği fiyattan 5 tane birden aldım. Aceleci davranmayın. Stoklar sürekli yenileniyor zaten.
Çark nerede

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Osman
Normal kupon ve kredisiz insanlar 950ye alıyor kupon ve krediyle 700e düşüyor. Sizin dediğiniz promosyonlarla vergi dahil 400e alıyorsunuz zaten. 5te1 fiyatı olmuyor yada bilmediğim bir şey var.
Evet çoğunlukla dediğin gibi oluyor. Yeni bir üyelikle aldığımı belirtmeyi unuttum. Bununla birlikte indirimin yüzdeliğini yükselten kampanya daha çok atanıyor kullanıcıya. Vergisiz hali 143 lira civarına geldi zaten bununla birlikte platform teşviği ve vergiyi ekleyerek toplam fiyatın 1/5 olup olmadığını hesaplayabilirsiniz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlığı nedir kampanyanın? Bana sürekli kredi iadesi kampanyası verip duruyor bir türlü direkt satın alabileceğim indirim vermedi
Başlığını hatırlamıyorum yalan söylemeyeyim ama sürekli (***** size bir sürprizimiz var!) tarzında geldiği için onlardan biridir diye düşünüyorum. Almak istediğiniz ürünü sepetinizden kaldırdığınızda indirim kampanyası bölümünde ilk sıralarda bulunma ihtimali yüksek oluyor.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Evet çoğunlukla dediğin gibi oluyor. Yeni bir üyelikle aldığımı belirtmeyi unuttum. Bununla birlikte indirimin yüzdeliğini yükselten kampanya daha çok atanıyor kullanıcıya. Vergisiz hali 143 lira civarına geldi zaten bununla birlikte platform teşviği ve vergiyi ekleyerek toplam fiyatın 1/5 olup olmadığını hesaplayabilirsiniz :)
1 kere kullandıktan sonra hiçbir hesabıma gelmedi o teşvik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ferhat Karakoç
Benim gibi siyah alanlar milleti nasıl darlıyor siyah gelmedi mi switchi nedir diye dösllddlel

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Başlığını hatırlamıyorum yalan söylemeyeyim ama sürekli (***** size bir sürprizimiz var!) tarzında geldiği için onlardan biridir diye düşünüyorum. Almak istediğiniz ürünü sepetinizden kaldırdığınızda indirim kampanyası bölümünde ilk sıralarda bulunma ihtimali yüksek oluyor.
birde şöyle bir kampanyası var bana sureklı oyle gelıyor mısal bır ürüne %90 indirim uygulamak ıcın bır urun sepetee attırıyor sonra 7 ürün daha almamı ve o ürünlerede %50 indirim uygulayacagını söyluyor aslında baya makul ama vergisiz fiyatı 1070de tutabılmek bıraz zor

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Selamlar. Acil tavsiye lazım. 400 sayfa konuşmuşsunuz sonuç nedir? Durgod K320 var ama hem RGB'li hem de daha güzel görünüşlü bir şey istiyorum. Alınır mı?

Alınırsa hangi switch öneririsiniz ya da switch seçeneği var mı?

Gurkanpiro

80+ Gold
Benim gibi siyah alanlar milleti nasıl darlıyor siyah gelmedi mi switchi nedir diye dösllddlel
yo sahsen ben darlamadım goruntusunu merak ettım sadece

Selamlar. Acil tavsiye lazım. 400 sayfa konuşmuşsunuz sonuç nedir? Durgod K320 var ama hem RGB'li hem de daha güzel görünüşlü bir şey istiyorum. Alınır mı?

Alınırsa hangi switch öneririsiniz ya da switch seçeneği var mı?
k320 swıtch nedır

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yo sahsen ben darlamadım goruntusunu merak ettım sadece

k320 swıtch nedır
Cherry MX Brown.

Bu Aula F75 için kısa zamanda bozuluyor diyorlar doğru mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom