Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Oguz...

80+ Bronze
Ajazz ın mouse ile birlikte bu klavyeyi kablosuz olarak kullanabilen var mı ? Sanırım 2.4 ghz bantları çakışma yapıyor klavyenin kablolu modunda sorun yok ama klavyeyi kablosuz olarak kullanınca örneğin bir defa 2 tuşuna basınca sanki 12 kere yazmış gibi hareket ediyor. Bunu genellikle mouse da aktif olarak hareket ederken yapıyor. Sadece bana has değildir değil mi ?
Hiç fark etmedim öyle bir şey

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
Klavyede sağda Alt tuşu yok Fn tuşunu Alt tuşuna çevirebiliyor muyuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Ajazz ın mouse ile birlikte bu klavyeyi kablosuz olarak kullanabilen var mı ? Sanırım 2.4 ghz bantları çakışma yapıyor klavyenin kablolu modunda sorun yok ama klavyeyi kablosuz olarak kullanınca örneğin bir defa 2 tuşuna basınca sanki 12 kere yazmış gibi hareket ediyor. Bunu genellikle mouse da aktif olarak hareket ederken yapıyor. Sadece bana has değildir değil mi ?
spesifik olarak o 2 ürünle değil de yıllar içinde başka birsürü ürünle yaşadığım bir olay, dediğiniz pekala mümkün. Mesela macbook dockum var o da bazen kablosuz mouse'da takılmaya sebep oluyor.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Benzer bir sorunu eskiden modem kasanın üstündeyken yaşamıştım. Bilgisayarı modemden farklı bir odaya taşıyınca sorun çözüldü. Modem de 2.4 GHz olduğu için dediğin gibi çakışma yapıyordu sanırım.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
Sa beyler sizde hiç böyle bir şey oldu mu?

Kısaca ürünüm 2 gündür hava limanına taşınıyor müşteri temsilcisi'ne sorduğumda bunu dedi anladığım kadarıyla ürünü mü yollamamışlar bir karışıklık olmuş ama yanlış anlamışta olabilirim

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam sizin için demiyorumda 2 gün gayet normal bir süre forumda 2 3 gün güncelleme olmayınca hemen müşteri hizmetlerine koşuyolar bir sürü ürün taşınıyor adamlar zaten ürünün elinize ulaşması için ortalama bir süre veriyor 10 15 gün arası yani normal bu süreler yurtiçinde bile bir ürün alırken bazen 1 hafta 10 gün bekliyosun tedarik edilmesini vesaire

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Arkadaşlar bu saat yönüne çevirdiğimizde ses kısan artıran knob'u nasıl değiştiriyorduk ya? Ben çevirince parlaklığı kısıyor ben sesi kısmasını istiyoruım.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam sizin için demiyorumda 2 gün gayet normal bir süre forumda 2 3 gün güncelleme olmayınca hemen müşteri hizmetlerine koşuyolar bir sürü ürün taşınıyor adamlar zaten ürünün elinize ulaşması için ortalama bir süre veriyor 10 15 gün arası yani normal bu süreler yurtiçinde bile bir ürün alırken bazen 1 hafta 10 gün bekliyosun tedarik edilmesini vesaire
Hocam yanlış anladınız daha doğrusu ben uzun olmasın diye tam açıklamadım kb şöyleki sorun ürünün bir yerde beklemesi değil 2 gündür yolda olması eğer dediğiniz gibi bir yerde bekliyor olsa sorun yoktu ama ürün aşşağıdaki fotoğraftaki gibi Havalimanına gönderim halinde olduğunu yani yolda olduğunu söylüyor 2 gün nasıl Hayla yolda türkiyenin başından sonuna 1.5 gün falan çin desen büyük ama bu tarz şeyler hep şehir merkezinde falan zaten dediğim gibi yazınca baktılar ürünüm daha gönderilmemiş hava limanına ve düzeltriler sonra gönderdiler

_20241110_004642.png_20241110_004610.png

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
Hocam yanlış anladınız daha doğrusu ben uzun olmasın diye tam açıklamadım kb şöyleki sorun ürünün bir yerde beklemesi değil 2 gündür yolda olması eğer dediğiniz gibi bir yerde bekliyor olsa sorun yoktu ama ürün aşşağıdaki fotoğraftaki gibi Havalimanına gönderim halinde olduğunu yani yolda olduğunu söylüyor 2 gün nasıl Hayla yolda türkiyenin başından sonuna 1.5 gün falan çin desen büyük ama bu tarz şeyler hep şehir merkezinde falan zaten dediğim gibi yazınca baktılar ürünüm daha gönderilmemiş hava limanına ve düzeltriler sonra gönderdiler

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yok hocam estağfurullah sizin için demiyorum diye belirttim zaten ama attığınız sste havalimanına doğru yolda olduğu gözüküyor ve bu tarz yurtdışı alışverişi sitelerinde güncellemeler hemen girilmiyor belkide şu an uçakta bile olabilir ürününüz

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
yok hocam estağfurullah sizin için demiyorum diye belirttim zaten ama attığınız sste havalimanına doğru yolda olduğu gözüküyor ve bu tarz yurtdışı alışverişi sitelerinde güncellemeler hemen girilmiyor belkide şu an uçakta bile olabilir ürününüz
Hocam işte ben müşteri hizmetleri'ne yazdığımda'da aynısını gösteriyordu ve müşteri temsilcisi bir hatadan ötürü ürünümün Hayla yollanmadığını bunu bildirdikleri ve havalimanına tekrardan gönderim yapacaklarını söylediler

-Yani ben yazmasam benim ürünü gönderdiklerini sanıyor olurlardı hocam yazdıktan sonra Hayla depoda olduğunu fark etmişler ve yolladılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom