fruko.gzz
80+ Silver
4 Kasım'da inmiş uçaktan hala gümrükte ne yapıyor bunlar delircem ciddengümrükleme tamamlanmış aras kargoyla ne zaman gelir
4 Kasım'da inmiş uçaktan hala gümrükte ne yapıyor bunlar delircem ciddengümrükleme tamamlanmış aras kargoyla ne zaman gelir
Hocam bana yollar misiniz bursa Osmangazideyim ben benimkini size yollarım yarın İstanbul'a gelecek o daAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar yanlış mı görüyorum ürünüm istanbuldan bursa osmangazi bölgesine mi yönlendiriyorlar? Ben istanbuldayım zaten niye istanbuldan bursaya gidiyor ürün.
Güzel olur neden olmasın ,yapan olursaaulo f75 için rehber niteliğinde klavye kullanmaya başladıktan sonra yapılması gerekenleri ve sorunla karşılaşınca alternatif çözüm yollarını özetleyerek konu açacak bir babayiğit yogg mu
Benim dün geçti, ondan sonrakiler de dün geçti. Yüksek ihtimal bugün veya yarın geçer seninki de4 Kasım'da inmiş uçaktan hala gümrükte ne yapıyor bunlar delircem cidden
benım kutuyu yemısler4kasımda aldığım bugün geldi, 29ekimde aldığım gelmedi daha Kutu tertemizdi, gümrük kontrol bile etmemiş, geç knk demiş sanki
Benim kutuyu da hiç açmamışlar. Toz dahi yoktu vallabenım kutuyu yemısler
umarım ıkıncısı saglam gelır hedıye yapacamBenim kutuyu da hiç açmamışlar. Toz dahi yoktu valla
Benim her şey tertemizdi, deneme vakti bakalım.benım kutuyu yemısler
cok hos sesıBenim her şey tertemizdi, deneme vakti bakalım.
Benim kutunun üstünde horoz dövüştürmüşler gibi bir hissiyat var içimde ama ürün sağlam4kasımda aldığım bugün geldi, 29ekimde aldığım gelmedi daha Kutu tertemizdi, gümrük kontrol bile etmemiş, geç knk demiş sanki
Benimde aynı şekilde reis4kasımda aldığım bugün geldi, 29ekimde aldığım gelmedi daha Kutu tertemizdi, gümrük kontrol bile etmemiş, geç knk demiş sanki