❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar yanlış mı görüyorum ürünüm istanbuldan bursa osmangazi bölgesine mi yönlendiriyorlar? Ben istanbuldayım zaten niye istanbuldan bursaya gidiyor ürün.
Aynısı bana da oldu hatta 1 saat önce falan bunla ilgili konu açtım bende istanbuldayım klavyem Bursa’ya gitti🤣

Pek bir şey olacağını düşünmüyorum bataryaya. Olsa bile çok pahalı bataryalar kullanmıyolar, takması da basit zaten.
Hocam bu konuda tam net nasıl emin olabiliriz, ona göre de bir adette yedek almayı düşünüyorum. Sonra batarya değiştir vs uğraşmak ve masraf yapmak istemem. Ama bir yandan da bazen bazı ürünler depolarda stoklarda çok bekliyor buna rağmen batarya en verimli şekilde çalışmaya başlıyor. Benim bildiğim tüm bataryalar için püf nokta ilk kullanımda önce %100 şarj edilmesi ve uzun süre kullanılmayacağı zaman şarjının %70 seviyelerinde bırakılması gerekiyor.

Hocam bu konuda tam net nasıl emin olabiliriz, ona göre de bir adette yedek almayı düşünüyorum. Sonra batarya değiştir vs uğraşmak ve masraf yapmak istemem. Ama bir yandan da bazen bazı ürünler depolarda stoklarda çok bekliyor buna rağmen batarya en verimli şekilde çalışmaya başlıyor. Benim bildiğim tüm bataryalar için püf nokta ilk kullanımda önce %100 şarj edilmesi ve uzun süre kullanılmayacağı zaman şarjının %70 seviyelerinde bırakılması gerekiyor.
Valla bende evde 4-5tane yatan bataryalı klavye var. Canım sıkıldığında takıp kullanıyorum ve bataryayla ilgili sorun yaşamadım hiç.

Ateşşşş

Ekler

• 17314321213995994149644381520698.jpg
    17314321213995994149644381520698.jpg
    2.5 MB · Hit: 95
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular