Kimse seni tutmuyor git sende al. adam 100 tane almamış 3 tane almış sadece ne olcak sanki. Ben de 2 tane alıyorum aha rengini beğenmediğimi satıcam sonra suç muRaporladım stokçuluktan dostum
Şakasına dedik ne içerledin kankaKimse seni tutmuyor git sende al. adam 100 tane almamış 3 tane almış sadece ne olcak sanki. Ben de 2 tane alıyorum aha rengini beğenmediğimi satıcam sonra suç mu
Aksiyon figürleri var onlardan alabilirsinSepeti 670 tl yapmak için neler alınır
Pardon şuan çok stresliyim akıl çalışmıyor dağıtıma çıkmış benimki sabırla bekliyorum (ölcem)Şakasına dedik ne içerledin kanka
Bana özel tanımlanan indirimmiş sonradan fark ettimSen nereye bakıyon dayı ne içtin?
Dongle geliyor. Çok iyi klavye kredin de varsa direkt al. Denk klavyeler 3000 civarı.Beyler dongle falan geliyor mu yanında? 220tl kredi vermişler bana alayım dedim.
termal yazıcı, uv fener, universal dot skatez, termos, mikrofiber bez, tornavida vbSepeti 670 tl yapmak için neler alınır
hocam 220 tl kredi ssi atabilme şansınız var mı acaba ?Beyler dongle falan geliyor mu yanında? 220tl kredi vermişler bana alayım dedim.
hocam 220 tl kredi ssi atabilme şansınız var mı acaba ?
yuh naptın la kutu ları yemıs gumruktekılerVar mı arttıran, 2 tane daha yolda