Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Night Uranos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
teşekkürler hocam. Birde siyah klavyeyi alıcam ben müşteri hizmetleriyle az önce konuştum 110 tl kredinin onaylanmasını bekliyorumda. Keycapsler şeffaf olmadığı için ışık geçirmiyor. Gece bir sorun olurmu kullanırken ben bakarak yazan birisiyim daha çok.

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Nuri Emir kaygusuz
beklemedeyim hocam. Benim attığım keycapsler bu klavyeye olur mu sizce?

biraz geç oldu kusura bakma . son olarak beyaz siyahtan çok daha güzel duruyor. siyah sesi daha tok ve siyahın sesi benim daha çok hoşuma gitti. ama rgb sinden dolayı beyazı kullanacağım diğerini kardeşime vereceğim :)

Ekler

• 22.jpg
    22.jpg
    1.9 MB · Hit: 119
  • aulaf75  setup.jpg
    aulaf75 setup.jpg
    991.2 KB · Hit: 119
  • aulaf75 w-s.jpg
    aulaf75 w-s.jpg
    1.7 MB · Hit: 123
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammet Vurucu
Arkadaşlar geçen biri yazmıştı da merak ettim. Klavyenin sesi masaya doğrudan koyunca farklı mouse pad üzerinde olunca daha farklı geliyormuş bunu deneyebilecek biri var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Andaç
Arkadaşlar geçen biri yazmıştı da merak ettim. Klavyenin sesi masaya doğrudan koyunca farklı mouse pad üzerinde olunca daha farklı geliyormuş bunu deneyebilecek biri var mı?
Bu her mekanik klavyede böyledir.

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Fatih
biraz geç oldu kusura bakma . son olarak beyaz siyahtan çok daha güzel duruyor. siyah sesi daha tok ve siyahın sesi benim daha çok hoşuma gitti. ama rgb sinden dolayı beyazı kullanacağım diğerini kardeşime vereceğim :)
2sini vergi dahil kaça aldınız hocam?

Top Bottom