❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
tam şarj olunca led bildirimi sabitleniyor mu ? tam şarj yapan varmı arkadaslar ne kadar sürüyor ?

Dün beyazı geldi bugün de siyahı gelecek. Bakalım siyah nasıl? Normalde siyahı kardeşimin ama beyaza göre çok iyiyse belki çökerim abi olmak bunu gerektirir
Yedek siyah alabilirim beni etiketlesene incelemene

Valla şu esc'nin yanındaki ışığı kapatmak için bakınıyordum, bir de sağ yukardaki bende renkleri değiştiriyor, sesi değiştirmesini nasıl ayarlayabiliyorum? indirmeyeyim mi yoksa :D Şuan sıkıntısız çalışıyor.
Shift fn ile değiştirebilirsin.

9 Kasımda aldığım aula f75 Aras kargo ya verilmiş önce bursaya gitmiş sonra istanbula dönmüş edirne de yaşıyorum.

9 Kasımda aldığım aula f75 Aras kargo ya verilmiş önce bursaya gitmiş sonra istanbula dönmüş edirne de yaşıyorum.
Benim istanbuldaki arkadaşınki istanbula iniş yaptı, izmire gönderildi. Sonrasında tekrar istanbula getirilip teslim edildi. Aras kargo.

ayni anda verdiğim siparişler geldi 10 gün önce daha bizim aras gümrükten çekecek ürünü :kekw: :kekw:

%50 indirim geldi ama bendeki klavyelerin hepsi üsten ışıklı bu alttan ışıklı swtiche uygun.
en son aldığım altan switch cikarmi bilmiyorum guney kuzey meselesi sizde nasıl geldi swticler yoksa almıcam ürünü çünkü mantığı kalmıyor.
1732008937757.png

1732009016037.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shift fn ile değiştirebilirsin.
knk senden switch ışığı hangi tarafta yukarımı aşşağımı :D

Yedek siyah alabilirim beni etiketlesene incelemene
beyaz switcler iyi aşırı hissetiriyor :) siyah çok kötü geldi bana swtic olarak.

%50 indirim geldi ama bendeki klavyelerin hepsi üsten ışıklı bu alttan ışıklı swtiche uygun.
en son aldığım altan switch cikarmi bilmiyorum guney kuzey meselesi sizde nasıl geldi swticler yoksa almıcam ürünü çünkü mantığı kalmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

beyaz switcler iyi aşırı hissetiriyor :) siyah çok kötü geldi bana swtic olarak.
Hepsinin ışıkları aşşağıda diye biliyorum dostum f75lerin

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Aşağıda.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,287
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face