Beyaz klavye beyaz keycaps siyah mavi keycaps.
bence gelir hem klavye hem mouse yakaladım bende ilk kez alışveriş yaptım şimdi ajazz 159 modelini bekliyorum bekliyenlerde var görüyorumtemudan ilk kez alışveriş yaptığım için soruyorum, kasım ayında bu şekilde güzel mouse ve kulaklık düşme ihtimali var mı? kulaklığım bozuldu kablosuzla değiştirmek istiyorum. mouseda denk gelirse değiştirmek isterim.
apex hangi modeli dostumNe diyorsunuz aula ya yüklü bir stok gelirmi apex' te öyle oldu mu? Bitip tekrar yüklü bir stok geldimi
ajazz 159 apexapex hangi modeli dostum
Rica ederim çok ayrıntılı cekebilirim de klavyeyi verdim siyahi.rgb vurunca pek bi fark gözükmüyor. klavye sağ salim bi gelsin büyük ihtimalle mavi keycaps alırım. zaten ışığı olarak tek renk vericem. video içinde teşekkürler.
Ajazz 159 apexbence gelir hem klavye hem mouse yakaladım bende ilk kez alışveriş yaptım şimdi ajazz 159 modelini bekliyorum bekliyenlerde var görüyorum
mouse olarak aldığım : attack shark x3
klavye milli klavyemiz : aula f75
Mesaj otomatik birleştirildi:
apex hangi modeli dostum
anladım sağolasınızAjazz 159 apex
Mavi bilek desteği var Ajazz Onuda stok varsa al yoksa aliexpress al çok yakışıyor yanınada mavi apex fevkadergb vurunca pek bi fark gözükmüyor. klavye sağ salim bi gelsin büyük ihtimalle mavi keycaps alırım. zaten ışığı olarak tek renk vericem. video içinde teşekkürler.
gümrükten çıkıp kargoya ulaşmadıysa boşuna deneme göstermez, ayrıca firma seçme.Alıntıyı görüntüle
bende sürekli böyle diyor sebebi nedir?
Bilmiyorum kutusunu açmadım hiçbirinin.bu son aldığım guney gelir mi deli etti beni hepsi kuzey geldi.
sunun gercekte fotosu varmı yaMavi bilek desteği var Ajazz Onuda stok varsa al yoksa aliexpress al çok yakışıyor yanınada mavi apex fevkade
87 yazan kalıp gibi oluyor. Beyazı var bende.
Puftan 1000 kat iyi benim görüşüm.
Alıntıyı görüntüle
var dı bulabilirsem en kötü akşam atarım.sunun gercekte fotosu varmı ya
aula için gelebilir ancak ajazz'ın stok getireceğini sanmam, sebebi de çok uyanık arkadaşların sürekli ürünleri alıp "kırık geldi, çalışmıyor, bozuk.." gibi yalanlarla ürün iadesiz para iadesi alması. Anasından, babasından ahlak öğrenmemiş şahıslar oldukça böyle fırsatları getirmezler.Ne diyorsunuz aula ya yüklü bir stok gelirmi apex' te öyle oldu mu? Bitip tekrar yüklü bir stok geldimi