Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

ZeusTR

80+
Ne diyorsunuz aula ya yüklü bir stok gelirmi apex' te öyle oldu mu? Bitip tekrar yüklü bir stok geldimi

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Alperen ŞAHİN
Beyaz klavye beyaz keycaps siyah mavi keycaps.

rgb vurunca pek bi fark gözükmüyor. klavye sağ salim bi gelsin büyük ihtimalle mavi keycaps alırım. zaten ışığı olarak tek renk vericem. video içinde teşekkürler.

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Efe Taş
temudan ilk kez alışveriş yaptığım için soruyorum, kasım ayında bu şekilde güzel mouse ve kulaklık düşme ihtimali var mı? kulaklığım bozuldu kablosuzla değiştirmek istiyorum. mouseda denk gelirse değiştirmek isterim.
bence gelir hem klavye hem mouse yakaladım bende ilk kez alışveriş yaptım şimdi ajazz 159 modelini bekliyorum bekliyenlerde var görüyorum
mouse olarak aldığım : attack shark x3
klavye milli klavyemiz : aula f75
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne diyorsunuz aula ya yüklü bir stok gelirmi apex' te öyle oldu mu? Bitip tekrar yüklü bir stok geldimi
apex hangi modeli dostum

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
eyyüb
rgb vurunca pek bi fark gözükmüyor. klavye sağ salim bi gelsin büyük ihtimalle mavi keycaps alırım. zaten ışığı olarak tek renk vericem. video içinde teşekkürler.
Rica ederim çok ayrıntılı cekebilirim de klavyeyi verdim 🥹 siyahi.
Para bulursam ilerde 100tane keycaps videosu görebilirsin 😂 işte yaradan biliyor kime para vermeyeceğini bunada şükür.😄

ZeusTR

80+
bence gelir hem klavye hem mouse yakaladım bende ilk kez alışveriş yaptım şimdi ajazz 159 modelini bekliyorum bekliyenlerde var görüyorum
mouse olarak aldığım : attack shark x3
klavye milli klavyemiz : aula f75
Mesaj otomatik birleştirildi:

apex hangi modeli dostum
Ajazz 159 apex

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
eyyüb
Mavi bilek desteği var Ajazz Onuda stok varsa al yoksa aliexpress al çok yakışıyor yanınada mavi apex fevkade
87 yazan kalıp gibi oluyor. Beyazı var bende.
Puftan 1000 kat iyi benim görüşüm.
images (2).jpeg

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
eyyüb
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Gökdeniz Sezer
aula için gelebilir ancak ajazz'ın stok getireceğini sanmam, sebebi de çok uyanık arkadaşların sürekli ürünleri alıp "kırık geldi, çalışmıyor, bozuk.." gibi yalanlarla ürün iadesiz para iadesi alması. Anasından, babasından ahlak öğrenmemiş şahıslar oldukça böyle fırsatları getirmezler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom