slm.ycl02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,592
Sağolun hocam düşünmeniz bile değerli benim içinYardım ederdik ya benim ev f75 bayii oldu![]()
Sağolun hocam düşünmeniz bile değerli benim içinYardım ederdik ya benim ev f75 bayii oldu![]()
Gelmez dostum hepsini sömürdüm ben.Aula f75 stoklara ne zaman gelir arkadaşlar, her gün bakıyorum, ürün yok maalesef.
şaka mı bu ? atama yapamıyor muyuz peki yazılımlaKlavyede sağ alt tuşu yok onun yerine Fn var o yüzden yapamıyorsun. Sol CTRL, Sol Alt ve Q tuşlarına sırayla basarsan yapar
Yapılıyor hocam. Driver üzerinden sağdaki ctrl tuşunu r alt olarak atayın.şaka mı bu ? atama yapamıyor muyuz peki yazılımla
Yanlış yola gidiyor.bir kaç kişiyedr olmuştuBURSA TRANSFER
YOLDA; Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor. Arkadaşlar ne alaka klavye olduğum ile gelmişti bune saçmalık ? Kimden bilgi alabilirim
Kargo şirketi yanlış yüklüyorYanlış yola gidiyor.bir kaç kişiyedr olmuştu
ee ne olacak ? yarın şubede kavga küfür dövüş var o zamanYanlış yola gidiyor.bir kaç kişiyedr olmuştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kargo şirketi yanlış yüklüyor
Şubeye söylede 2 3 gün geç gelecekee ne olacak ? yarın şubede kavga küfür dövüş var o zaman
tamamdır sağolasınŞubeye söylede 2 3 gün geç gelecek
zor biraz. aliexpres de 1800 civarlarında satılıyor.Aula f75 stoklara ne zaman gelir arkadaşlar, her gün bakıyorum, ürün yok maalesef.