umtb
80+ Bronze
- Katılım
- 22 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 592
Onu söyleyen arkadaş temudan 500 liraya alamayıp sonradan firmadan 3000 liraya alan kişiKim olduğunu bilmiyorum. Duydum.
Son düzenleme:
Onu söyleyen arkadaş temudan 500 liraya alamayıp sonradan firmadan 3000 liraya alan kişiKim olduğunu bilmiyorum. Duydum.
Ajazz Ak820 pro ile ne farkı var?Tr de hâla satın alabilirsiniz. Sanırım trendyol da satılıyor 2500tl ye ama sahibindende 2k altını zorlayabilirsiniz. Temuda bu klavye 900tlye satıldı ondan bu kadar ünlü oldu.
Farkı var elbette ama aulanın kasa yalıtımı daha iyiAjazz Ak820 pro ile ne farkı var?
Hangisi daha creamy/thocky ses çıkarıyor? (Ve yazılımı var?)Farkı var elbette ama aulanın kasa yalıtımı daha iyi
Tam farklarını bilmiyorum ama bildiğim şey ak820 pro dan gasket yapısı olarak daha kaliteli bu yüzden daha tok ses veriyor. Bende bi ara ak820 max var idi ve kesinlikle f75 daha kaliteli idi.Ajazz Ak820 pro ile ne farkı var?
Videolarını inceleyerek öğrenebilir aulanın yazılımına bulaşılmaz ak820 pro da ise ekranı var ondan kontrol edebilirsiniz yazılımı vardı herhaldeHangisi daha creamy/thocky ses çıkarıyor? (Ve yazılımı var?)
Yazılımsız hiç keyifli olmuyor. Ak820 pro en mantıklısı bana.Videolarını inceleyerek öğrenebilir aulanın yazılımına bulaşılmaz ak820 pro da ise ekranı var ondan kontrol edebilirsiniz yazılımı vardı herhalde
Valla aulanın kasası daha iyi ak820 pronun resmi satıcı yok ben akkolara bakardım bütçe nedir ona göre öneri yapalımYazılımsız hiç keyifli olmuyor. Ak820 pro en mantıklısı bana.
Belli değil. Öylesine bakıyordum belli olunca açarım konu.Valla aulanın kasası daha iyi ak820 pronun resmi satıcı yok ben akkolara bakardım bütçe nedir ona göre öneri yapalım
@callousness senden bahsediyor galiba sjhadsghjjhdOnu söyleyen arkadaş temudan 500 liraya alamayıp sonradan firmadan 3000 liraya alan enayi