🔥İndirim Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch 2190 ₺

800e falan almıştım geçen önceki kasımda temudan. 2.4ghz çalışmıyor ne laptopta ne masaüstünde eşleştirilmiyor. Başlarda böyle bir sıkıntı yoktu. Şu an sadece bt ve kablolu çalışıyor. Tuşlardan bazıları arada basılı kalıyor 3-5 tane yazıyor. Her ayarı denedim firmware sil yükle yaptım hiçbir şey fayda etmedi. 2200e alınacak bir klavye değil bence 3-3.5a daha düzgün klavyeler alınabilir. Redditte benim sıkıntıyı yaşayan onlarcası var.
çift basan tuşları açıp içine kolanya döküp tıraş makinesi fırçasıyla aralarını içini silersen düzeliyor

çift basan tuşları açıp içine kolanya döküp tıraş makinesi fırçasıyla aralarını içini silersen düzeliyor
Devre temizleyicim var deneyecem hocam. Sürekli yapmıyor oyunda falan hissetmiyorum. Ö tuşu gibi tuşlar yaptığından etkisi olmuyor. 2.4ghz için de cihazı farklı kodlayın falan demişler redditte ama nasıl yapıldığını yazmamışlar. Bir de iki versiyonu var klavyenin birinde üst tarafta çince yazıyor birinde ingilizce. İngilizce olanda sıkıntı olmuyormuş bendekinde çince yazıyor.

bence aula abartilmasi gereken bir klavye ucuz oldugu icin almistim ses olarak olsun baglanti stabilitesi olarak olsun pil omru olarak olsun eksigi yok fazlasi var
Cidden öyle. M1 V5 de kullandım uzun süre, Aula'daki bağlantının sorunsuzluğu, tuşların hissiyatı onda yok. Pil olarak günlük 3-4 saat kullanımda şarjı da iki ay gidiyor neredeyse.

ne zaman dedin ayıp be
Valla mesajlardan arar bulurum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne zaman dedin ayıp be
bu konuda yazmışım

Valla mesajlardan arar bulurum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konuda yazmışım
sorun yok ya iade eden üstüne b.... bir şey olmaz kullanılır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri