Neler Yeni

Aula F75 Şarj Işığı Kapanmıyor.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
Şarj ışığının fn+ shift kombinasyonuyla kapandıgını biliyorum. denememe rağmen hiçbir işe yaramadı. aynı sorunla karşılaşan var mı?

Spectre_zz

80+ Bronze
çok saçma bende kapanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavyenin yazılımında bir problem olabilr ya da ya fn tuşu bozuk ya da shit tuşu

XanthiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Geldiğinden beri kablolu kullandım ama hiç değişiklik olmadı ışıkta.
Beyazı var bende, demin geldi. Kapanmıyor sandım ama FN + sol Shift tuşuna her basışta şarj ledi modu değişiyor. Örneğin yavaş yanıp sönme, sabit ışık, kapalı, yukardan aşağı şarj oluyor efekti. Yani 2. veya 3. basışında o led kapanıyor.

Ben de cihaz şarj oluyor mu, ne kadar şarjı var nasıl bakacağımızı anlamadım.

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
Beyazı var bende, demin geldi. Kapanmıyor sandım ama FN + sol Shift tuşuna her basışta şarj ledi modu değişiyor. Örneğin yavaş yanıp sönme, sabit ışık, kapalı, yukardan aşağı şarj oluyor efekti. Yani 2. veya 3. basışında o led kapanıyor.

Ben de cihaz şarj oluyor mu, ne kadar şarjı var nasıl bakacağımızı anlamadım.
fn+b basarak şarj seviyesini görebilirsin

XanthiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
fn+b basarak şarj seviyesini görebilirsin
FN + sol shift o led barın rengini değiştirip ve kapatıp açıyormuş. FN + B ile sanırım şarj göster moduna geçiliyor ama bende devamlı aşağıdan yukarıya akan bir ışık var. Şarj %100 olduğunda bu led sabit mi yanıyor yada sönüyor mu?

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
FN + sol shift o led barın rengini değiştirip ve kapatıp açıyormuş. FN + B ile sanırım şarj göster moduna geçiliyor ama bende devamlı aşağıdan yukarıya akan bir ışık var. Şarj %100 olduğunda bu led sabit mi yanıyor yada sönüyor mu?
fn+ sol shift bastığınızda o ya sabit şekilde yanıyor ya kapanıyor yada aşağıdan yukarıya akan bir ışık oluyor

Top Bottom