Aula F75 Şarj Işığı Kapanmıyor.

xfeleas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Şarj ışığının fn+ shift kombinasyonuyla kapandıgını biliyorum. denememe rağmen hiçbir işe yaramadı. aynı sorunla karşılaşan var mı?

çok saçma bende kapanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavyenin yazılımında bir problem olabilr ya da ya fn tuşu bozuk ya da shit tuşu

Geldiğinden beri kablolu kullandım ama hiç değişiklik olmadı ışıkta.
Beyazı var bende, demin geldi. Kapanmıyor sandım ama FN + sol Shift tuşuna her basışta şarj ledi modu değişiyor. Örneğin yavaş yanıp sönme, sabit ışık, kapalı, yukardan aşağı şarj oluyor efekti. Yani 2. veya 3. basışında o led kapanıyor.

Ben de cihaz şarj oluyor mu, ne kadar şarjı var nasıl bakacağımızı anlamadım.

Beyazı var bende, demin geldi. Kapanmıyor sandım ama FN + sol Shift tuşuna her basışta şarj ledi modu değişiyor. Örneğin yavaş yanıp sönme, sabit ışık, kapalı, yukardan aşağı şarj oluyor efekti. Yani 2. veya 3. basışında o led kapanıyor.

Ben de cihaz şarj oluyor mu, ne kadar şarjı var nasıl bakacağımızı anlamadım.
fn+b basarak şarj seviyesini görebilirsin

fn+b basarak şarj seviyesini görebilirsin
FN + sol shift o led barın rengini değiştirip ve kapatıp açıyormuş. FN + B ile sanırım şarj göster moduna geçiliyor ama bende devamlı aşağıdan yukarıya akan bir ışık var. Şarj %100 olduğunda bu led sabit mi yanıyor yada sönüyor mu?

FN + sol shift o led barın rengini değiştirip ve kapatıp açıyormuş. FN + B ile sanırım şarj göster moduna geçiliyor ama bende devamlı aşağıdan yukarıya akan bir ışık var. Şarj %100 olduğunda bu led sabit mi yanıyor yada sönüyor mu?
fn+ sol shift bastığınızda o ya sabit şekilde yanıyor ya kapanıyor yada aşağıdan yukarıya akan bir ışık oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,282
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri