işe yaramıyor hocam iştefn+ sol shift
dayı o el neyimgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.com
bu şekilde.
Geldiğinden beri kablolu kullandım ama hiç değişiklik olmadı ışıkta.Peki şarj full olunca o ışık devamlı yanıyor mu yoksa yine aynı şekil yanıp sönüyor mu?
Beyazı var bende, demin geldi. Kapanmıyor sandım ama FN + sol Shift tuşuna her basışta şarj ledi modu değişiyor. Örneğin yavaş yanıp sönme, sabit ışık, kapalı, yukardan aşağı şarj oluyor efekti. Yani 2. veya 3. basışında o led kapanıyor.Geldiğinden beri kablolu kullandım ama hiç değişiklik olmadı ışıkta.
fn+b basarak şarj seviyesini görebilirsinBeyazı var bende, demin geldi. Kapanmıyor sandım ama FN + sol Shift tuşuna her basışta şarj ledi modu değişiyor. Örneğin yavaş yanıp sönme, sabit ışık, kapalı, yukardan aşağı şarj oluyor efekti. Yani 2. veya 3. basışında o led kapanıyor.
Ben de cihaz şarj oluyor mu, ne kadar şarjı var nasıl bakacağımızı anlamadım.
FN + sol shift o led barın rengini değiştirip ve kapatıp açıyormuş. FN + B ile sanırım şarj göster moduna geçiliyor ama bende devamlı aşağıdan yukarıya akan bir ışık var. Şarj %100 olduğunda bu led sabit mi yanıyor yada sönüyor mu?fn+b basarak şarj seviyesini görebilirsin
fn+ sol shift bastığınızda o ya sabit şekilde yanıyor ya kapanıyor yada aşağıdan yukarıya akan bir ışık oluyorFN + sol shift o led barın rengini değiştirip ve kapatıp açıyormuş. FN + B ile sanırım şarj göster moduna geçiliyor ama bende devamlı aşağıdan yukarıya akan bir ışık var. Şarj %100 olduğunda bu led sabit mi yanıyor yada sönüyor mu?