pyrexchan
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
bende merak ettim ful kablolo kullanıyorım ışık yanıp duruyor amaSARJI nerede yazıyor ki![]()
bende merak ettim ful kablolo kullanıyorım ışık yanıp duruyor amaSARJI nerede yazıyor ki![]()
şarj olduğunu biliyorum herhaldeJARJ
JARJ
JARJ
JARJ
JARJ
JARJ
JARJ
JARJ
hocam fn b yapınca 1 den 0 a kadar var o sa 91 100 arası 9 sa 90 81 arası opyle devam ediyrom galibaAletin şarjını %2 %8 %5 diye gösteren bir göstergesi yok fn+b yapınca batarya seviyesi %30un altındaysa turuncu, %30un üstündeyse yeşil yanıyor klavye bir süreliğine. Bu sayıları nereden çıkardınız?
1-9 arası yanıyor her kademe %10. O nedenle %3 5 bilinmesi mümkün değil. Kullanım kılavuzu sürekli kullanımda 17.5 saat çalışır diyor. Işıklar full olsa 13-14 saat kullanımı olsun, eğer bunun altındaysa sıkıntı var altında değilse sıkıntı yok.şarj olduğunu biliyorum herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam fn b yapınca 1 den 0 a kadar var o sa 91 100 arası 9 sa 90 81 arası opyle devam ediyrom galiba
hocam bazıları 280 saat diyordu klavyeyı daha iyi döstermek için ışıksız 200 saat üstü diyoalrdı1-9 arası yanıyor her kademe %10. O nedenle %3 5 bilinmesi mümkün değil. Kullanım kılavuzu sürekli kullanımda 17.5 saat çalışır diyor. Işıklar full olsa 13-14 saat kullanımı olsun, eğer bunun altındaysa sıkıntı var altında değilse sıkıntı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Günde 4 saat kullandıysan 3 günde bitmesi normal
Ohahocam bazıları 280 saat diyordu klavyeyı daha iyi döstermek için ışıksız 200 saat üstü diyoalrdı