- Konu Sahibi Konu Sahibi
stok geldi STOK
geri gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
geri gitti
Kontrol edebilirler değil mi veya güncel aula postuna bakarlarakılsızın biri sayesinde 2 3 kişi klavye aldı
Ne açıdan daha çok beğendin hocam?hem bunu hem ajazz dkw400 aldım ajazz daha cok hoşuma gitti aulayı satmayı yada saklamayı dusunuyorum(ajazz dkw400de üretimden kaldırıdı deniyor temuda sonuncuyu ben aldım sanırım)
Hocam ayıptır sorması vergi vs herşwy dahil ne kadar ödedeniz parayı hazır tutayım bende1dk önce kaptım bir baktım konu açmışsın Tam da klavyeme sinirlenip bakayım demiştim şansa denk geldi
950 falan geliyor sepeti doldurunca 1150 falan tutuyorHocam ayıptır sorması vergi vs herşwy dahil ne kadar ödedeniz parayı hazır tutayım bende
Stok kaçmasın diye ne geldiyse attım sepete 1094,22'ye gelmiş 20tl falan daha ucuza alabiliyordum sanırım.Hocam ayıptır sorması vergi vs herşwy dahil ne kadar ödedeniz parayı hazır tutayım bende
1500 yaz altına verme dün 1500’e sattım 3. KlavyeyiBende beyaz var 1400den vereceğim
az daha zorlasa n11de garantili alırBende beyaz var 1400den vereceğim
her gün stok yeniliyor şu aşamada zor satarsın benceBende beyaz var 1400den vereceğim
hangi enaiye1500 yaz altına verme dün 1500’e sattım 3. Klavyeyi
800 yorumun 800 ü TürkAula f75 bayii olduk
Az daha;= iki katıaz daha zorlasa n11de garantili alır