Neler Yeni

Aula F75 Switchleri elle mi çıkarılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ismail sağlam
Aula f75 aldım geldim eve mavi puddingli dedim space ve enteri siyah orijinal keycapsler ile değiştirip bi bakayım enteri çıkarmaya çalıştım çıkmadı enter switchle beraber çıktı bu klavyenin switchleri lehimsiz kendi kendine mi çıkıyor ben mi yanlış bir şey yaptım?

Doğru yaptın kendi sökme aparatı var delikleri denk gelecek şekilde bastırırsan yerine oturur

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Yiğit
Aula f75 aldım geldim eve mavi puddingli dedim space ve enteri siyah orijinal keycapsler ile değiştirip bi bakayım enteri çıkarmaya çalıştım çıkmadı enter switchle beraber çıktı bu klavyenin switchleri lehimsiz kendi kendine mi çıkıyor ben mi yanlış bir şey yaptım?
evet hotswap bir klavye sorun yok geri takarsan yerine çalışmaya devam eder

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Muhammed efe
Hotswap zaten elinle geri tak çalışır

Hot swap özellikli switchleri istediğin gibi söküp takabilirsin tuşlar fazla bastırılınca zor geliyor switchle beraber çıkabiliyor bazen

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
abi bozulan tuşu degistirip devam etmen cok güzel bişey değil mi ya yıllarca bitane bozulan tuş da dahi klavyeyi çöpe attım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi bozulan tuşu degistirip devam etmen cok güzel bişey değil mi ya yıllarca bitane bozulan tuş da dahi klavyeyi çöpe attım :D
Hemen sağ tarafımda d tuşu bozulduğu için emekliye ayırıp aynı gün gidip bu aulayı almamı sağlayan Razer blackwidow chroma klavyem var…
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen sağ tarafımda d tuşu bozulduğu için emekliye ayırıp aynı gün gidip bu aulayı almamı sağlayan Razer blackwidow chroma klavyem var…
Adamlar 4 tanede yedek switch göndermiş onuda geçtim zor durumlarda benim için pgup pgdn ve end tuşlarıda yedek tuş :D

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
swıtchlerı cıkarınca bazen bakır olan alttakı gırısler donuyor onları gerı duzelt bılgıın olsun

Top Bottom