❌İndirim Bitti! AULA F75 Türkçe KLAVYE Pudra 2097 TL

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,577
Kod: AMZN100
ve Prime üye olanlara.
Peşine 2 taksit ve Türkçe özel karakterli.
Ben bile o kadar indirim ve kuponla 2177 tl ye almıştım.
Screenshot_20250712_164923_Amazon Shopping.webp

alınır mı şimdi ki klavyem m.ö kalma dökülüyor s tuşu enter kırık

alınır mı şimdi ki klavyem m.ö kalma dökülüyor s tuşu enter kırık
f75 %75 klavye kullanmayla ilgili sorun yaşamıyorsanız üzmez sadece tuşları çok hassas ve yumuşak space tuşuna alışana kadar her oyunda istemsiz zıplıyordum alıştıktan sonra yumuşak olması parmak ve bilek ağrısını azaltıyor.

Türkçe klavye düzeni olduğu nerde yazıyor ben göremedim, sırf ingilizce layout olduğu için almıyorum çünkü

Türkçe klavye düzeni olduğu nerde yazıyor ben göremedim, sırf ingilizce layout olduğu için almıyorum çünkü
hocam ben bu rengini 2400e aldım 2 gün önce geldi gerçekten de aynı fotoğrafta göründüğü gibi full türkçe geliyor üstüne yapıştırılmış sonradan uydurulmuş vesiare gibi değil gerçekten %100 türkçe layout fotoğraftaki gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada konuyu açan arkadaş türkçe q olan versiyonunun linkini koymamış gerçekten de
Pastel olanın türkçe q versiyonunun linki budur.

hocam ben bu rengini 2400e aldım 2 gün önce geldi gerçekten de aynı fotoğrafta göründüğü gibi full türkçe geliyor üstüne yapıştırılmış sonradan uydurulmuş vesiare gibi değil gerçekten %100 türkçe layout fotoğraftaki gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada konuyu açan arkadaş türkçe q olan versiyonunun linkini koymamış gerçekten de
Pastel olanın türkçe q versiyonunun linki budur.
ğğğğ.webp

Linkini verdiğim üründen gelen klavye bu arkadaşlar Türkçe karakterle orjinalliği bozulmadan üzerine işlenmiş bir şekilde geliyor ver dış kolide Türkçe ibaresi var. senin dediğin v4 farklı.

sipariş verdim de switchleri ses çıkarıyor mu hangi renk bakamadım

Geri