https://www.microsoft.com/applied-sciences/projects/anti-ghosting-demoaula f75 klavyesiyle minecraftta ctrlye basıp hızlı koşarken d tuşu çalışmıyor ctrl w a s çalışıyor d çalışmıyor ama ctrlye basmayınca d çalışıyor bilgisi olan varsa yardım ederse çok iyi olur
aynı anda basınca yanıyor önce ctrl basınca d yanmıyorhttps://www.microsoft.com/applied-sciences/projects/anti-ghosting-demo
dene ctrl+d yapınca ikisi birden yanıyor mu diye. Benim başıma daha gelmedi ghosting.
Anlamadığım nokta şu ki sadece ctrlye basınca oluyoraynı anda basınca yanıyor önce ctrl basınca d yanmıyor
aynı anda basınca yanıyor önce ctrl basınca d yanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadığım nokta şu ki sadece ctrlye basınca oluyor
Ve ctrlde sadece d de oluyoraynı anda basınca yanıyor önce ctrl basınca d yanmıyor
Anlamadığım nokta şu ki sadece ctrlye basınca oluyor
Olmadı denedimFabrika ayarına alıp denermisiniz
Galiba kısa yol tuşu FN+ESC olması lazım
3-5 saniye basık tutmak gerekiyordu
Sağ ve sol ctrlde d ye basınca oluyor bu dediğim şaka gibiVe ctrlde sadece d de oluyor
Olmadı denedim
Çok saçma bir şey değilmi daha önce birinin başına geldi mi bilmiyorumdaVe ctrlde sadece d de oluyor
Olmadı denedim
Sağ ve sol ctrlde d ye basınca oluyor bu dediğim şaka gibi
Fn+w yap tekrar dene. Yanlışlıkla mac ya da android moduna almış olabilirsin klavyeyi. Ctrl+d macte bir komut.Ve ctrlde sadece d de oluyor
Olmadı denedim
Sağ ve sol ctrlde d ye basınca oluyor bu dediğim şaka gibi
Çok saçma bir şey değilmi daha önce birinin başına geldi mi bilmiyorumda
Bende aynı dediğiniz gibi düşündümde windowsta şuanda kafam allak bullak olduFn+w yap tekrar dene. Yanlışlıkla mac ya da android moduna almış olabilirsin klavyeyi. Ctrl+d macte bir komut.
Fn basılı tutarak klavyenin üstten fotoğrafını çekip gönder bakayım ışıklarına