Temuda var maggee mı ne ismi beyaz ve siyah pudding keycaps almıştımTürkiyeden veya Temu AliExpress farketmez.
Güzel değil bence bu almayınTemuda var maggee mı ne ismi beyaz ve siyah pudding keycaps almıştım
Baksın arkadaş bı aratıp hoşuna giderse alır yoksa almaz bende beyaz ve siyah varGüzel değil bence bu almayın
Beyaz var bende sarı sitede satabilirim size hiç kullanılmadı öyle duruyor f75 i siyah keycaps takıp sattım öylece duruyor ama baştan uyarayım Türkçe değilBeyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O yok galiba şuanda beyaz olanını bulamadım
Görüntü olarak okeyde aulanın keycapsler çok daha kaliteli o yüzden.Baksın arkadaş bı aratıp hoşuna giderse alır yoksa almaz bende beyaz ve siyah var
Beyaz var bende sarı sitede satabilirim size hiç kullanılmadı öyle duruyor f75 i siyah keycaps takıp sattım öylece duruyor ama baştan uyarayım Türkçe değil
linkiniz varsa bı bakayım hocam fotograflarınaBaksın arkadaş bı aratıp hoşuna giderse alır yoksa almaz bende beyaz ve siyah var
Beyaz var bende sarı sitede satabilirim size hiç kullanılmadı öyle duruyor f75 i siyah keycaps takıp sattım öylece duruyor ama baştan uyarayım Türkçe değil
beyaz olarak düşük bütçede bunu öneririmBeyaz
O yok galiba şuanda beyaz olanını bulamadım
Eklemedim senin konuyu görünce bir öneri yapayım dedim evde değilim eve geçince konunuzda paylaşırım bakarsınızlinkiniz varsa bı bakayım hocam fotograflarına