Aula f75 vs ajazz ak820 pro

Kanka bunun yerine bütceni belirip klvye önerisi iste bu arada f75 kullanıyorum sorusu olan sorabilir

Kanka bunun yerine bütceni belirip klvye önerisi iste bu arada f75 kullanıyorum sorusu olan sorabilir
Yani bu ikisi arasında kaldım çünkü bunlar gibi güzel sesi ve düşük fiyatlı bir klavye yok bğtçede 3500-4000 gibi bir limitteyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F75 için belirli süre sonra çift tıklama ve algılamama yapıyor diyorlar

Yani bu ikisi arasında kaldım çünkü bunlar gibi güzel sesi ve düşük fiyatlı bir klavye yok bğtçede 3500-4000 gibi bir limitteyim

Şarjı azalınca yapıyor onu ben aldığımdan beri wireless 2.4 ile rgbler kapalı şekilde hiç şarja takmadım öyle bişey olmadı 4k bütcen varsa rekabetçi oynuyorsan yeni çıkan w60 bakabilirsin f tuşarlı önemli değilse tabi

Şarj azalınca daha doğrusu bende mesela a tuşuna bastın ya o basılı kalıyor dediğim gibi aldığım günden bu yana takmadım şarja

Aula kullanıyorum. Yaklaşık 8. Ayimdayim. Şarjı hala çok iyi gidiyor. Fakat bazen 1 tuşu ve L tusunda çift tıklama yapıyor.

1 ay kullanil aula ve elimde 3 saat kullanilmis ak820pro var dusunursen yazabilirsin

he hangisi aliy8m dersen ak820 pro güzel tercih

Hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz var mı
ikisinide deneyimledim ve geçen sene kasım ayından beri ak820 pro kullanıyorum gayet memnunum. ben olsam ajazz alırdım aynı fiyattalarsa ajazz. ucuz hangisiyse onu al

bütçe?

bendede f75 var ve hiç öyle bir problem yaşamadım

Hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz var mı
hardcore bir fps oyuncusu felan değilsen ikiside gayet mantıklı bir tercih gündelik kullanııp arada oyun oynuyosa felan 2 side güzel bende ikisi arasında kalmıştım kararımı f75 den yana kullandım tr den 0 ı 3k ya deymez diyolardı ama bence yine değer ben sesini beğenerek aldım benim tavsiyem f75 malzeme kalitesi çok iyi ve sesi yazım hissiyatı çok güzel tabii ki ajazzı bilmem onu deneyimlemedim ama 2 klavyede her türlü işini görür

820 pro yerine Ajazz AKS075 bak bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,930
Üyeler
188,341
Son üye
1rebefsanesi
Geri