Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Spacecrystal Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu
ses seviyesi nasıl hocam? bilginiz var mı?Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Spacecrystal Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu
İndirimsiz fiyatı ne normalde hocam ve alınır mı ?Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Spacecrystal Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu
İndirimsiz fiyatı 2000TL hocam genel olarak öneren sayısı fazla.İndirimsiz fiyatı ne normalde hocam ve alınır mı ?
Bu yılın en dip fiyatı, ekimde 1890 civarıymış.İndirimsiz fiyatı ne normalde hocam ve alınır mı ?
pro ile düz versiyonun farkları ne hocamBen F87 pro aldım güzel klavye bence n11 den aldım ben sıkıntı yaşamadım. https://m.n11.com/urun/aula-f87-pro...hot-swap-turkce-q-klavye-buz-mavisi-104671677
%75 olarak AULA F75 var hocam şuan 2400tl bende onu almayı düşünüyorum.banada 60 75 klavye lazım bu butcelerde daha iyisi daha estetik gozuken varmı bi tık ustunede cıkaıblırım
vergisiz 500 tl e almıştık temu sagolsun%75 olarak AULA F75 var hocam şuan 2400tl bende onu almayı düşünüyorum.