O fiyata nerde satiliyor 0 mı?Soru başlıktaki gibi hakkını verir mi acaba uzun ömürlü olması benim için önemli
Evet 0 çalıştığım yerden alacağım diye o fiyat ama piyasasını falan bilmiyorumO fiyata nerde satiliyor 0 mı?
n11de 200 tl kuponla bu fiyata geliyordu.O fiyata nerde satiliyor 0 mı?
Eee Alınır mı yani niye bir şey söylemiyor kimsen11de 200 tl kuponla bu fiyata geliyordu.
şuanda da bende 150 liralık kupon var 1750 liraya geliyor
2 Gün önce bende aldım 1600tlye çok memnunum sesi çok tahmin edici bence alınır.Sorularınız varsa cevaplayabilirim.Eee Alınır mı yani niye bir şey söylemiyor kimse![]()
Şarj süresi ne kadar gidiyor, ayrıca şarjın ne kadar kaldığını görebiliyor muyuz ?2 Gün önce bende aldım 1600tlye çok memnunum sesi çok tahmin edici bence alınır.Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Uygulama üzerinde yazmıyor şarj paneli var sözde ama nasıl çalıştığını anlamadım.RGB Renk değişiyor kırmızı olduğunda az kalıyor sanırım hiçbir fikrim yok 1 haftadır kullanıyorum şarjı 1 kere bitti şarjı %10 civarı kalınca rgb sönüyor ordan anlayabiliyorum.Şarj süresi ne kadar gidiyor, ayrıca şarjın ne kadar kaldığını görebiliyor muyuz ?