Geçmiş olsunBenim hosuma gitti sizce nasıl parasına degermi
sebep?Geçmiş olsun![]()
MageGee Sky81 sadece kablolu kullanılıyor sanırım en azından dongle bağlantısı olsaymış iyiymişBen olsam MageGee Sky81 tercih ederdim ama siz beğendiyseniz sorun yok F87 Pro'da güzel klavyedir. Hayırlı olsun.
2.4GHz Mevcut.MageGee Sky81 sadece kablolu kullanılıyor sanırım en azından dongle bağlantısı olsaymış iyiymiş
bunun f87pro ya göre artıları nedir?2.4GHz Mevcut.
![]()
MageGee SKY81 83 Tuş Kablosuz RGB Hot-Swap Gasket Siyah-Beyaz Gaming Klavye - incehesap.com
MageGee SKY81 83 Tuş Kablosuz RGB Hot-Swap Gasket Siyah-Beyaz Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Knob, Şarj Göstergesi, Işıklandırma, Keycaps gibi daha çok göze hitap eden şeyler. Batarya bilgisini bulamadım. Aula tuşları gözükmüyor ışıklandırma berbat.bunun f87pro ya göre artıları nedir?
evet sırf o yüzden trend yoldan keycaps sipariş verdimMiss gibi klavye bende hem bu hem de f75 var ikisinden de memnunum dostum h.o. eksisini gördüğüm tek yanı ışıklandırması rezalet, ışığını açtığinda karanlık odada tuşların üzerindeki harfleri göremiyorsun.
Hangisini sipariş ettiniz ?evet sırf o yüzden trend yoldan keycaps sipariş verdim![]()
Hangisini sipariş ettiniz ?