Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Alınır Mı?

4PieD

80+
Reaksiyon skoru
53
Son zamanlarda hem yapay zeka hem forumları tarayarak birçok klavyeye göz atma şansım oldu. Beğendiğim klavyeleri listeleyecek olursak.

1- ASUS ROG AZOTH ROG NX Red Switch Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
2- ASUS ROG Strix Flare II Red Animate
3- Corsair K65 Plus
4- Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch
5- Steelseries Apex 5 Hibrit Mekanik Gaming Klavye
6-Razer BlackWidow V4 X

Birçoğu üst düzey olmasına rağmen pek çok kişi belli sebeplerden dolayı bazı klavyeleri eliyor. Yorumlara bakarak söylüyorum. Sizin düşünceniz nedir hangisi alınır? Açıkçası fiyat performans olarak bakıyorum ama Aula yazılım konusunda eksikliği ön planda diyorlar. Sizce Aula mı alsam? İlerleyen zamanlarda da aşağıdaki switch ile değiştirmek istiyorum. Birazcık Clicky hissiyat da istiyorum.

Son zamanlarda hem yapay zeka hem forumları tarayarak birçok klavyeye göz atma şansım oldu. Beğendiğim klavyeleri listeleyecek olursak.

1- ASUS ROG AZOTH ROG NX Red Switch Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
2- ASUS ROG Strix Flare II Red Animate
3- Corsair K65 Plus
4- Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch
5- Steelseries Apex 5 Hibrit Mekanik Gaming Klavye
6-Razer BlackWidow V4 X

Birçoğu üst düzey olmasına rağmen pek çok kişi belli sebeplerden dolayı bazı klavyeleri eliyor. Yorumlara bakarak söylüyorum. Sizin düşünceniz nedir hangisi alınır? Açıkçası fiyat performans olarak bakıyorum ama Aula yazılım konusunda eksikliği ön planda diyorlar. Sizce Aula mı alsam? İlerleyen zamanlarda da aşağıdaki switch ile değiştirmek istiyorum. Birazcık Clicky hissiyat da istiyorum.

Graywood V4 Switch li Aula F99 kullanıyorum ben. Tam boy. F87 den farklı olarak 8000 mah batarya var.
Switchler güzel bu arada

Graywood V4 Switch li Aula F99 kullanıyorum ben. Tam boy. F87 den farklı olarak 8000 mah batarya var.
Switchler güzel bu arada
Hocam amazondan alacağım ekstra switch hakkında bilginiz var mı? İstediğim o clicky hissini verecek mi? Veya klavye geldikten sonra mı sipariş etmeliyim?

Hocam amazondan alacağım ekstra switch hakkında bilginiz var mı? İstediğim o clicky hissini verecek mi? Veya klavye geldikten sonra mı sipariş etmeliyim?
Ben de Amazondan almıştım. Beğenmezsen iade edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,016
Üyeler
184,716
Son üye
Eness19
Geri