Son zamanlarda hem yapay zeka hem forumları tarayarak birçok klavyeye göz atma şansım oldu. Beğendiğim klavyeleri listeleyecek olursak.
1- ASUS ROG AZOTH ROG NX Red Switch Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
2- ASUS ROG Strix Flare II Red Animate
3- Corsair K65 Plus
4- Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch
5- Steelseries Apex 5 Hibrit Mekanik Gaming Klavye
6-Razer BlackWidow V4 X
Birçoğu üst düzey olmasına rağmen pek çok kişi belli sebeplerden dolayı bazı klavyeleri eliyor. Yorumlara bakarak söylüyorum. Sizin düşünceniz nedir hangisi alınır? Açıkçası fiyat performans olarak bakıyorum ama Aula yazılım konusunda eksikliği ön planda diyorlar. Sizce Aula mı alsam? İlerleyen zamanlarda da aşağıdaki switch ile değiştirmek istiyorum. Birazcık Clicky hissiyat da istiyorum.
1- ASUS ROG AZOTH ROG NX Red Switch Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
2- ASUS ROG Strix Flare II Red Animate
3- Corsair K65 Plus
4- Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch
5- Steelseries Apex 5 Hibrit Mekanik Gaming Klavye
6-Razer BlackWidow V4 X
Birçoğu üst düzey olmasına rağmen pek çok kişi belli sebeplerden dolayı bazı klavyeleri eliyor. Yorumlara bakarak söylüyorum. Sizin düşünceniz nedir hangisi alınır? Açıkçası fiyat performans olarak bakıyorum ama Aula yazılım konusunda eksikliği ön planda diyorlar. Sizce Aula mı alsam? İlerleyen zamanlarda da aşağıdaki switch ile değiştirmek istiyorum. Birazcık Clicky hissiyat da istiyorum.
Aula Leobog Ice Blue Clicky Mekanik Switch 100 Adet : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula Leobog Ice Blue Clicky Mekanik Switch 100 Adet : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr